A bevándorlás visszaszorításáért dolgozunk

2017-05-28 12:42:47

Theresa May
The Spectator
Mi folytatjuk a munkánkat, hogy lejjebb hozzuk a nettó migrációt, mert hiszünk abban, hogy ennek hatása van az emberekre. Interjú.

Kétszer is megígérte, hogy több tízezres nagyságrend alá szorítja a bevándorlást és egyszer sem sikerült ezt teljesítenie. Miért kéne hinnünk önnek harmadszorra is?

Amit mi tettünk, hogy biztosítottuk: azon dolgozunk, hogy csökkentsük a bevándorlást és természetesen ezt fogjuk tenni, amikor elhagyjuk az Európai Uniót, lehetőségünk és képességünk lesz arra, hogy tárgyaljunk azokról a számokról, ami alapján szabályozni fogjuk, hogy kik jöhetnek az Európai Unió országaiból az Egyesült Királyságba.

De eddig is meg volt a hatalma. Megvolt a hatalma a nem EU-s bevándorlással kapcsolatosan és sose sikerült tízezrek alá menni. Még azt a keveset, amit ellenőrzött, azt sem sikerült ellenőriznie.

Látjuk, hogy a számokat lemenni és látjuk...

Még mindig tízezrek felett vannak.

... és látjuk őket felmenni. Ugyanakkor egy nagyon, nagyon valós döntés előtt fogunk állni június 8-án. Ez én és a pártom, – akik hiszünk abban, hogy dolgoznunk kell a bevándorlás ellenőrzésén – és Jeremy Corbin és a Munkás Párt között van, – akik abban hisznek, hogy ellenőrzés nélküli bevándorlásnak kéne lennie. Ez az a döntés, ami a nép előtt áll. Mi folytatjuk a munkánkat, hogy lejjebb hozzuk a nettó migrációt, mert hiszünk abban, hogy ennek hatása van az emberekre.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.