Migrációs életképek a szerb-magyar határról

2020. augusztus 05. 16:15

Keddről szerdára virradóra közel száz migráns gyűlt össze a határ szerb oldalán.

2020. augusztus 05. 16:15
null

„Csaknem száz migráns gyűlt össze a határ szerb oldalán, a Röszke közelében található kiserdőben 2020. augusztus 5-én. A rendőrök éjfél után nem sokkal a hőkamerákon keresztül észlelték a csoportot. A migránsok a határ több pontján egyszerre próbáltak meg illegálisan Magyarország területére jutni. Erőszakosan léptek fel a határt védő egyenruhásokkal szemben, kövekkel dobálták meg őket, néhányan obszcénul, szeméremsértő módon viselkedtek. Mintegy harmincan felmásztak a határkerítésre, így próbálva bejutni az országba.

A szolgálatot teljesítő rendőrök és katonák minden jogellenes határátlépési kísérletet megakadályoztak” – olvasható a police.hu-n szerda délután. A közzétett videóban az is látható, hogy egyes illegális migránsok előszeretettel választják az obszcén magamutogatást véleményük kifejezésére.

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Baggio10
2020. augusztus 06. 17:03
Szemét rásszistá-fásiszták vágytok mind!Főleg a mindenki!
Andilla
2020. augusztus 06. 11:36
Esse értem. Pedig aszmonták akik mindent is jobban tudnak, hogy nincsenek is migráncsosok, vagy mik. Csak a Zorbán találta ki, hogy rettegésbe tarcsa a népet.
Bitrex®
2020. augusztus 05. 21:05
A telefonjaikat is el kell kobozni, SIM-kártyát megsemmisíteni, adatokat törölni, aksit megtartani, üres telót visszaadni.
3M..
2020. augusztus 05. 20:51
Ezen egy kicsit ledöbbentem. Hányan voltak, heten? Borzalmas, áttörtek? Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!