Gyurcsány szerint kár, hogy a közbeszerzésekre nem lehet ujjlenyomatot tenni

2021. augusztus 04. 20:07

A rendőrség munkáját azonban zseniálisnak nevezte.

2021. augusztus 04. 20:07
null

Gyurcsány Ferenc láthatóan ma is nagyon értékeli a rendőrség munkáját, ugyanis Facebook-oldalán közzétett egy hírt a kormány népszavazásra buzdító plakátjai átragasztása ügyében indult nyomozásról. A DK elnöke így kommentálta a hírt, miszerint a rendőrök ujjlenyomatot vettek a megrongált hirdetményről:

„Zseniális! Remelém, a gyurcsányosról vették le. Kiváncsi vagyok, mikor derül ki, hogy ezért is Gyurcsány a hibás. Azért nagy kár, hogy a közbeszerzésekre nem lehet ujjlenyomatot rakni. Akkor már rég bajban lennének…”

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. augusztus 05. 20:24
A kilőtt szemen viszont a te ujjlenyomatod volt meg a tehén patája.
Bokros Birka
2021. augusztus 05. 12:13
Csótány elvtárs, ha ilyen lenne, akkor zömében a Tiéd meg a bolgár kancádé ragyogna rajta, paksi szarkák!
Parm
2021. augusztus 05. 09:01
A világ leggátlástalanabb hazudozója ez a csávó :) Ha kellene rá ujjlenyomat, ahogy te érted, akkor te még mindig egy pápai panelben tengetnéd a nyomorúságos életedet :) A pohárban egyébként vodka van, Feri? :)
Láncfűrészes Attasé
2021. augusztus 05. 06:08
Tegnap a norvég Soros, ma mapigyurcsány van és szemkilövetés-óbégatás. Holnap pedig majd fokozódik a migráció. Ugorjunk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!