Orbán Viktor: Nőni fog a nyomás a határon

2021. szeptember 22. 18:22

A kormányfő szerint Brüsszel elárulja Magyarországot és az európai embereket.

2021. szeptember 22. 18:22
null

A magyar déli határon próbálnak bejutni azok, akik elhagyják Afganisztánt; nőni fog a nyomás a határon – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Röszkén, miután cseh kollégája, Andrej Babis társaságában ellátogatott a magyar-szerb határhoz.

A határszemlét követően a kormányfő újságíróknak úgy nyilatkozott, hogy a kerítés jó és erős, lehet, hogy több emberre lesz szükség, de akkor kérnek és vezényelnek ide embereket.

A gyenge pont Brüsszel, amely azt mondja, hogy aki el akar jönni Afganisztánból, azt be kell engedni

– fűzte hozzá, hangsúlyozva: „ez árulás”.    

Közölte: itt több ezren dolgoznak, hogy Európa belsejében mindenki biztonságban élhessen; Brüsszel azonban elárulja Magyarországot és az európai embereket. Itt „mi egész Európa biztonságát védjük”, és remélhetőleg sikerül megállítani azt a tervet, hogy Afganisztánból hozzanak ide embereket – mondta. Hozzátette: oda kell vinni a segítséget, ahol a baj van, és nem a bajt kell behozni Magyarország, Csehország vagy az Európai Unió (EU) területére.    

Andrej Babis kijelentette, hogy az EU sok értelmetlen dologgal foglalkozik, mint például a kvóták, amelyek helyett más megoldásokat javasoltak. Az embercsempészek ellen kell fellépni és Európán kívül kell segíteni, ott kell megállítani a migránshullámot – vélekedett.

(MTI)

Fotó: Facebook

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovácslajos1930
2021. szeptember 23. 08:27
Közeledik a választás, nő a nyomás a határon. Sajnos sok embert megtéveszt Viktor, akit mégsem azt megveszi, lásd személyi jövedelemadó visszatérítés
-Zsolt-
2021. szeptember 23. 00:36
Meddig lehet még fokozni a tébolyt? Stop Brüsszel! Brüsszel Soros bábja! Brüsszel LMBTQ és pedofil. Át akarja operáltatni a magyar gyerekeket! Brüsszel hibája az afgán válság! Brüsszel áruló! Mindez csak azért, mert Brüsszel nagy sokára ébredezik, és elege lett a pökhendi piócából. Legjobb védekezés a támadás. Ugye, Viktória?
jánosbácsi
2021. szeptember 22. 21:51
Orbán Viktor annyira tájékozatlan, hogy az Unió helyett Brüsszellel hadakozik több mint tíz éve. Szóljon már neki valaki, hogy Brüsszel egy város és a Brüsszeli polgárok nem akarják leigázni Magyarországot.
még fokozza
2021. szeptember 22. 21:37
Megint megbüntette a focistáit az UEFA.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!