Toroczkai László: Egy korszak ma véget ért!

2022. április 30. 20:54

A Mi Hazánk elnöke Twitter-oldalán búcsúzott el a polgármesteri tisztségétől.

2022. április 30. 20:54
null

„Egy korszak ma véget ért. Ma voltam utoljára polgármester. Hétfőn ugyanis az Országházban teszem le az esküt, ezért le kellett mondanom. A magyarok döntöttek, új feladatot kaptam. De az ásotthalmiakat sem hagyom cserben, továbbra is dolgozom a településért, tisztség nélkül is” – írta Twitter-bejegyzésében Toroczkai László.

 

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

 

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2022. május 01. 13:57
Voltam kint a majálisukon, egész profin megszervezték. A komcsiké viszont elmaradt.
NTLLK
2022. május 01. 11:45
Ezek is azért kellett, hogy bejussanak, hogy legyen kitől rettegni. SZDSZ csinálmány!
Kegyes urunk Karolus
2022. május 01. 11:16
Legalább megköszönted a DK-nak, Tucsek fiam?
zoldzolko
2022. május 01. 10:34
Csurka tanítvány, ne higgyetek neki el semmit, ugyanolyan antiszemita, kisebbségellenes náci mint pista volt. Az a párt amelyik faji, vallási, szexuális orientáció alapján különbözeteti meg az embereket semmi keresnivalója a közéletben! Egy kérdésre azért válaszolhatna a sok náciszopó: hogy lehet az, hogy liberális eszmékkel kampányol és szélsőjobbos párt? Vigyázz Lackó mert hiába szopod putyint ők most nácikat írtanak! (ez természetesen a fideszre is vonatkozik!!!) :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!