Halászlevet visz Zemannak a köztársasági elnök

2022. június 07. 08:39

„Miloš Zeman köztársasági elnök meghívására érkezünk a cseh fővárosba, ahol a feleségével fogad minket” – jelentette be Novák Katalin kedden.

2022. június 07. 08:39
null

„Prágai látogatással indul a hét. Elnökként ez az első utam, ahova a férjem, István is elkísér.

ahol a feleségével fogad minket. Holnap, a hivatalos program zárásaként, Petr Fiala miniszterelnökkel egyeztetek”jelentette be Novák Katalin a Facebook-oldalán kedden.

Információink szerint Novák Katalin és férje alaplét visznek a cseh elnöknek.

Kép forrása: Facebook

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. június 07. 22:15
Kábé ennyit ér a tevékenysége..:)
Gyzoltan
2022. június 07. 17:53
Igazán örvendetesnek találom, hogy itt többen, szerintem sokan, méltatlanul, a sárba igyekeznek taposni Magyarország jó, vagy kevésbé elfogadott, köztársasági elnökét, Magyarország első közjogi méltóságát! Szándékuk ezzel a magyarság, Magyarország nyilvános lejáratása! Ajánlom, hogy vigyázzanak, mert lehet még magyar világ Magyarországon, akár rendszerváltással és felelősségre vonással...
kulszek
2022. június 07. 16:43
Gyanítom hogy ez csak az elutazás előtti állapot, meg a kosztüm plusz-slussznak célja van: A repülőben aztán gúnyát cserélnek egymás között hogy ejrópaiaknak nézzenek ki már megérkezésük első pillanatától.
Hyazinth
2022. június 07. 15:30
Az finom lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!