Retteghet Orbán, az SZDSZ pusztító fegyverét is bevetették ellene

2024. január 23. 10:28

Előkerült a titkos ász.

2024. január 23. 10:28
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„A Klubrádióban Bolgár György vendége volt a Horn-, majd a Gyurcsány-kormány egykori oktatási minisztere. A beszélgetésben Magyar Bálint ismét előhúzta a cinkelt paklijából a titkos ászt. Szerinte Magyarország, maffiaállam és ezt kellene kommunikálni a vidéki emberek felé, mert ezt könnyen megértik, a következőképpen fogalmazott:

»A magyar baloldal nem hajlandó azokat az egyszerű kifejezéseket használni, amiket Marika néni is megért. (…) Falun azt értik, amikor maffiaállamról beszélünk, mert abban szerepel egyfelől az önkény és a hatalmi erőszak, másfelől a rablás. Minél kisebb településre megyünk, annál átláthatóbb ez a helyzet.«

Az SZDSZ-alapító Magyar már nem először jön elő ezzel a maffiaállam kifejezéssel. 2022-ben a Die Zeitnak adott interjút, ahol úgy próbálta meg lejáratni a saját hazáját, hogy azt mondta, Magyarország mára maffiaállammá vált, hasonlít Oroszországra.”

Fotó: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. február 10. 08:16
Nocsak, megint egy zsidó osztaná az észt a magyaroknak. "Polgári származású családban született. Apja, Magyar Bálint (1910–1992) film- és színháztörténész, színházigazgató, anyja, a kolozsvári zsidó származású Siklós Olga (1926–2006) dramaturg."
urban63
2024. január 24. 12:15
Bálintka a hülye-gyreknek: 1990-2010 között a legrosszabb időszakot éltük meg veletek! Most hiába blablázik a vörös tehénke polgárosodásról, mert csak hazudni tudtok éjjel, reggel meg este! Amint hatalomra juttok megint abba a szent pillanatban kiárusítjátok az országot a multiknak, IMF függőséget hoznátok vissza, a patás meg bedöntené a forintot, brüxeli tervekről ne is beszélve! Ez a maffia állam hányszor emelte a nyugdíjad az elmúlt 14 évben?
Ad majorem Dei gloriam
2024. január 24. 11:33
"A magyar baloldal nem hajlandó azokat az egyszerű kifejezéseket használni, amiket Marika néni is megért" Hülye vagy, Bálint. "Marika néni" tökéletes ért benneteket, és ezért szavaz jobbra. A "magyar" "baloldal" semmibe veszi és lenézni az általuk képviselendő munkásokat, vidékieket, a "népet". A nép pedig jogosan int be nekik. A kormány gyárakat és munkát vitt a vidékre, a baloldal nyomort és fingszagolgató értelmiségieket, akik mindent eladtak és tönkretettek. Ezek után kár csodálkozni, hogy a választási térkép narancs színű.
Agricola
2024. január 24. 09:27
Magyar Bálintnak hazudni muszáj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!