Balul sült el az RTL sztárjának Orbánék elleni fékevesztett kirohanása

2024. február 07. 08:35

Dübörög a kampány. Egymásnak adják a kilincset a legkülönfélébb baloldali médiumokban a kormány szapulására felkent baloldali színészek.

2024. február 07. 08:35
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Dübörög a kampány. A baloldal eddig sem túl acélos pozíciói gyengülni látszanak. Ennek a folyamatnak az egyik biztos jele, hogy egymásnak adják a kilincset a legkülönfélébb baloldali médiumokban a kormány szapulására felkent baloldali közéleti személyiségek, színészek, megmondóemberek. Ezúttal a Magyar Hangnak nyilatkozott Sodró Eliza, az RTL Mi kis falunk című sorozatának a szereplője. A színésznő fékevesztett kirohanást intézett a kormány ellen.

»Az egészen biztos, hogy a mostani rendszerben a tehetséged és a szorgalmad semmit sem számít« – mondta Sodró, majd hozzátette, hogy

»Még csak nem is az van, hogy két tehetséges szakmabéli közül az részesül előnyben, aki fideszes. Sokkal inkább tehetségtől függetlenül az, aki annak számít. […] Feszt azt élem meg, hogy olyan törvényeket hoznak, amiktől nekem szűkebbre kell húznom a nadrágszíjat, többet kell adóznom és cserébe csak egy 'mocsoklipsi' vagyok.«

A színésznő felmondta a baloldali leckét, elmondta felindultan, hogy mi az elvárt álláspont. Azonban balul sült el a támadása, hiszen januárban előbb a HVG-nek, majd a Klubrádiónak is nyilatkozott egy szintén baloldali, kormányellenes színésznő, az Arany Medve díjas Kizlinger Lilla, aki természetesen szintén beállt baloldali kormánygyűlölők sorába, de ennek ellenére a sikert sikerre halmozó Semmelweis-filmben szerepelt. Ezzel hiteltelenné vált Sodró Eliza állítása, miszerint az kap szerepet, aki fideszes, vagy aki annak számít. Kizlingerről a legnagyobb jóindulattal sem lehet azt állítani, hogy fideszes lenne, érdemes egy, a Klubrádióban elhangzott mondatát idézni:

»Amíg ez a kormány működik vezető pozícióban, nincs itt keresnivalóm.«

Úgyhogy legközelebb érdemes összehangolni a támadást, mert ezek a fiatal, felhergelt színészek hajlamosak olyan dolgokat is mondani, ami fél pillanat alatt megcáfolható, ezzel hiteltelenné téve az alapállítást és a megszólalót is.

Úgyhogy Csokonai szavait némi kis módosítással idézve, csak ennyit tudunk ehhez a megrendezett baloldali színjátékhoz hozzátenni:

Bájoló lágy trillák! Tarka képzetek! Kedv! Remények! Elizák, Lillák! Isten véletek!

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2024. március 26. 06:31
Saját magát hívja mocsoklipsinek... Csak furának tartom, hogy furának tartja, hogy senki sem vitatkozik vele.
lefty67
2024. február 08. 22:43
Miből gondolják a lipsik, hogy ha a német tévében fejhangon szidja a rendszert egy h.p., akkor attól megbukik azorbán? Kínos az összes ilyen " magyar" értelmiségi picsogás!
Töki
2024. február 07. 18:14
Ez színész???!!!! :))))))))) menjél afrikánába!!! :))))))) 1 komolyabb pornó filmben is csak epizódszereplő lenne!!! :))))))))
Zsolt75
2024. február 07. 17:57
Többet kell adóznia? Nem tán adómentes minimálbéres vállalkozó volt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!