Bemutatjuk a Magyar Péter mögött álló vállalkozót: pezsgők, jachtok, dolce vita

2024. március 19. 12:58

Jachtok, nők, vitorlások, drága külföldi utak – ez Barlay Kristóf, „életművész”, Magyar Péter barátja.

2024. március 19. 12:58
null

Nyitókép: Barlay Kristóf Instagram oldala

***

Barlay a cégadatbázisban egyéni vállalkozóként van nyilvántartva, azonban számos jól fizető üzlet köthető a nevéhez. Ő volt az egyik szervezője annak a sokmilliós baloldali tüntetésnek, ahol számos baloldali politikus és aktivista vett részt – olvasható a Metropolon

Barlay Kristóf és Magyar Péter. 

Barlay kedvenc időtöltése – ahogy ő maga vallja – a „pezsgőlocsolás”, és a pesti belvárosban luxusautókkal való rallyzás.

 Egy tipikus TikTok-videón az látható, ahogy Barlay Kristóf saját jachtján integet egy tucatnyi nőnek, amin a „Barlay Summer” felirat látható. 

Barlay Kristóf, akivel Magyar Péter együtt promózta a közösségi médiában a március 15-i rendezvényt, Barlayyacht néven jacht- és vitorlásbérbeadással is foglalkozik.

Honlapjukon azt írják, hogy „a vadonatúj flottánk mind az 5 hajója környezetbarát, elektromos motorral van felszerelve.”

Barlay a fővárosi éjszakai élet jól ismert alakja, aki 2019-ben a rendezvényszervező vállalkozásukról így nyilatkozott: „Június elején hatalmas megtiszteltetés ért minket, megnyertük a Heineken Budapest Nightlife Awards Legjobb Partyszervező díját. Mai napig felfoghatatlan! (...) az utána következő ünneplésről, pezsgőlocsolásról, beszédekről, fotózkodásról, Teslázásról, rallyzásról a belvárosban nem is beszélve...”.

Instagram bejegyzései alapján látszik, hogy Magyar Péter barátja igazi édes életet él, amelyet síeléssel, vitorlázással és drága külföldi luxusutakkal tölt. Barlay, aki magát „életművésznek” nevezi a közösségi oldalon, időnként Dallasban vezet egy elegáns Mercedeszt, más alkalommal pedig Baszkföldön pózol egy szörfdeszkával. Januárban a horvát tengerparton töltött idejéről posztolt, december végén szivarozását mutatta be, míg novemberben zalai golfozását rögzítette videón.

Barlay a közös rendezvény kapcsán azt üzente Magyar Péternek a közösségi médiában, hogy „teljes erőbedobással megyünk előre”. A baloldali sajtó új üdvöskéje egyébként a Magyar Nemzetnek arról beszélt, hogy a mostani rendezvény költsége közel 20 millió forint lehetett, ebből, ahogy ő fogalmazott, „pár milliót” ő fizetett, a további finanszírozásban pedig meg nem nevezett hazai vállalkozók segítettek.

 

Összesen 221 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:08
🍓 ️ ­A­ ­­­d­­ö­­g­­­ö­­s­­ ­­­l­­á­­­n­y­o­­k­­­ ­v­á­­r­­­n­­a­­k­­ ­­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Advocate
2024. március 20. 08:00
A videoban szereplő hajó kurva messze van a yahcht-tól, ez egy max 30 lábas vitorlás...
Hyazinth
2024. március 20. 07:55
Még kiderül, hogy Borkaiék is ettől a fazontól kölcsönöztek hajót.
Janika50
2024. március 20. 06:16
Madarat tolláról, ... Természetessen nem olvastam az irást, érdektelen és felesleges.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!