Sikerült megint adni az ürüléknek egy pofont, kedves fideszesek!

2024. március 01. 20:40

Az átvilágítós rendelet melléklete megint egy jó vaskos buzizás, és a melegek összemosása a pedofíliával.

2024. március 01. 20:40
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Megjelent a tegnap esti Magyar Közlönyben egy rendelet arról, hogy a kormány most aztán majd jól megoldja a gyermekvédelem helyzetét, mert átvilágítják az intézmények vezetőit. Nézzük sorra, hogy miért nem fogja ez megoldani a problémát?

1. Először is, önmagában egy rendszerszintű átvilágítással nincs baj. De itt nem csak a vezetőket kell átvilágítani, hanem a portástól kezdve az összes nevelőn át mindenkit! Nem csak a vezetők bántalmaznak gyerekeket intézményekben, hanem bárki ott dolgozó is megteheti, és sajnos meg is teszi ezt. 

2. Ez az intézkedés megint nem a gyerekekből indul ki. 

A legfontosabb feladat az lenne, hogy a gyerekek számára biztosítani egy megfelelő panaszmechanizmust! Ha bántalmazzák, hova, kihez és hogyan fordulhat? Erről a gyerekeknek fogalma sincs, persze gyakran azért, mert az intézményen belül ahova fordulnak, ott még meg is fenyegetik őket. Ezért is van szükség felvilágosító kampányokra, hogy a gyerekeknek milyen jogaik vannak, mi a bántalmazás, és mi lehet és kell nemet mondani, és hova lehet fordulni akár az intázményen kívül. 

3. Pénz és támogatás nélkül fikarcnyit se fog javulni a gyerekvédelmi rendszer. Amikor annyira alacsonyak a bérek az intézményekben, hogy akkora mértékű a pályaelhagyás, hogy buszsofőrtől kezdve közmunkásig bárki vigyázhat a gyerekekre, akkor ne számítsunk sok jóra. Ha nincsenek a dolgozók számára képzések, mentorálás, monitoring, akkor ezek a látszatintézkedések fikarcnyit sem érnek megint. 

4. Végül és nem utolsósorban, az átvilágítós rendelet 4.5 számű melléklete (Élettörténete mentes a szexuális devianciáktól) 

megint egy jó vaskos buzizás, és a melegek összemosása a pedofíliával. 

Szeretném újra hangsúlyozni a nyilvánvalót, hogy nem minden pedofil bűnöző meleg, és nem minden meleg pedofil! Röhej, hogy ezt le kell írni, tényleg. Ez az aljas összemosás megint nem a gyerekek érdekeit szolgálja. Tényleg újra el kell mondani, hogy egyébként kétszer annyi lányt ér szexuális abúzus, mint fiút? Hogy a lányok még inkább ki vannak téve ennek a veszélnyek? 

Azok a fideszes pedofil bűnelkövetők, akik ellen vagy nyomozás folyik, vagy mát elítélték őket – a fideszes Fohsz Tivadar (aki a nevelt lányát abúzálta) vagy szintén fideszes Tímár László, (aki tanárként egy 13 éves lányt rontott meg) – nem melegek, hanem szimplán ocsmány pedofil szörnyek. Szóval sikerült megint adni az ürüléknek egy pofont, kedves fideszesek! Ettől biztos nem javul a gyermekvédelem!”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:14
🍓 ️ ­­­A­­ ­d­­ö­­­g­ö­s­­ ­­­l­­­á­n­­y­o­­k­­ ­­­v­á­r­n­a­­­k­­­ ­­­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
jan36
2024. március 06. 15:15
Te aszott beteglelkű futókurva! "Szeretném újra hangsúlyozni a nyilvánvalót, hogy nem minden pedofil bűnöző meleg, és nem minden meleg pedofil! Röhej, hogy ezt le kell írni, tényleg." De minden Fidesz-KNDP szimpatizáns pedofil? Vagy legalábbis "pedofilsimogató"? Hogy is van ez, kabulrózsája?
Sulammit
2024. március 06. 13:49
Te pedofil imádó, pártoló! A Szikramozgalom tagjait ismered, azt a pedofilt és a barátnőjét is, aki 70 000, azaz hetvenezer pedofil képet nézegetett, sőt a közös lakásukon vettek fel egy jó részét.
Aerion
2024. március 03. 20:11
Hazaáruló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!