Nem érzem magaménak ezt a woke-baloldali EU-t

2024. április 17. 16:46

Vérlázító dolgok sora van ebben a szép Európai Uniónkban.

2024. április 17. 16:46
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

Nyitókép: Martin Bertrand / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

„Még a tegnapi témát folytatva, elmondom, hogy miért nem érzem személy szerint sem magamának ezt az Európai Uniót. Nem az EU gondolatát, hanem EZT az egyre inkább woke-baloldali EU-t.

A legfontosabb ok a nemzeti kisebbségi kérdés gyakorlatilag teljes ignorálása, a magyar, és gyakorlatilag minden nemzeti közösség problémáinak asztal alá söprése. 

A legjobb példa erre a Minority SafePack ügye, amiről egy tanulmányt akarok majd írni, ami eddig kész van, nagyon rövidítve ld. alább.
Gondolkodjon el mindenki azon, ha a Bizottság ezt csinálja egy szexuális kisebbség vagy bevándorlók ügyében, akkor mekkora botrány van. Ebből meg semmi – mert a kérdés max. tűrt az uralkodó európai ideológiának. Különösen baloldali liberális olvasóimnak ajánlom a végig olvasását, mert ennél európaibb magyar kezdeményezés EU csatlakozásunk óta nem volt, és azt taposták megalázó szövegkörítéssel a porba.

(...)A gyakorlatban a Bizottság elutasította a kezdeményezést, arra hivatkozva, hogy »a kezdeményezés eredeti, 2013-as előterjesztése óta eltelt években számos olyan intézkedés született, amely megoldást kínál a benne megfogalmazott javaslatokra.« Ennek az indoklásnak a valósághoz semmilyen köze sem volt. Ha a Bizottság 23 oldalas válaszát megnézzük, abban nem csak terelések vannak, hanem kifejezetten olyan elemek is fel vannak sorolva eredményként, melyek a kisebbségek ellen használhatóak.

(...) Szóval, a Bizottság három hónap  lezárta az ügyet, 1.1 millió európai polgár véleményét félredobva, és  Věra Jourová képes volt két jelentéktelen programra kifizetett 280 ezer eurót megemlíteni, hogy az EU támogatja a kisebbségeket. Na ezért sem az én EU-m ez, de ha lesz időm írok még, mert sok további bicskanyitogató dolog van nem csak a Bizottság, hanem egyéb EU-s szervek háza táján is. Sőt, vérlázító dolgok sora van ebben a szép Európai Uniónkban – nem csak magyarokkal kapcsolatban teljesen ignorálva nem csak megalázást, anyagi sérelmeket, hanem még erőszakot is.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:49
🍓 ️ ­A­ ­d­ö­­g­­­ö­­­s­­ ­l­­­á­­n­y­­o­­­k­ ­­­v­­á­­­r­­­n­a­k­­ ­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
alexandrosz-2
2024. április 18. 20:14 Szerkesztve
A vétótlan köpcös gecinek ez kóser buli. Megszavazza 2010 óta minden szavazáson. Ha meg nem, kibasszák a teremböl, mint 2023 decemberében.
hallgató
2024. április 17. 20:03
Cancel the cancel culture!
2024. április 17. 19:10 Szerkesztve
Az a baj veled, hogy oldalas vagy. Aki oldalas a legjobb esetben is csak féloldalas lehet... vagy egyik felszeletelt mikron-oldalas...- Nos én nem vagyok oldalas, szabad is vagyok, mert bármelyiket bármikor leszarhatom. (meg is teszem, ha adnak rá okot.... márpedig itt annyi a szar, hogy a a valamire való már erős kivétel...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!