Nem kímélte Vitézy Dávid az ellenfelét, fotóval tolta a valóságot Karácsony Gergely elé

2024. május 08. 21:09

A főpolgármester kihívója egy mocskos körúti villamosmegállóról posztolt képet, majd üzent Karácsonynak.

2024. május 08. 21:09
null

Nyitókép: Képernyőkép/Vitézy Dávid Facebook-oldala

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt lefotózta az egyik körúti villamosmegállót, melyet mindenféle hulladék és kosz borított. A képet Karácsony Gergely címezte, és felidézte, hogy Karácsony határozottan szembement a BKK-rendészet ötletével, mely tervei szerint többek között a hajléktalanok okozta higiéniai állapotokon javítana – olvasható az Indexen

„Tényleg nincs más megoldás, mint ebbe beletörődni? Nem, én nem ebben hiszek. Fejlesztenünk kell a szociális intézményrendszert, a hajléktalanszállókat. Segíteni mindenkinek, aki hagyja. De a közösségi közlekedésben uralkodó mai állapotokba nem szabad beletörődni” – írta Vitézy a legújabb Facebook bejegyzéséhez. 

Ezért akármennyit is kritizál érte a főpolgármester, kitartok a BKK-rendészet létrehozására vonatkozó tervem mellett

– tette hozzá a főpolgármester-jelölt. 

A mellékelt fotón látható, hogy Vitézy feltüntette Karácsony Gergely főpolgármester korábbi mondatát: „Amikor Vitézy azt mondja, hogy a tömegközlekedés nem lehet hajléktalanszálló, akkor én elküldöm a fenébe!”

 

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­­I­­g­­a­z­­i n­­i­­­m­­­f­o­m­­á­­n­i­­­á­­­k­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
zarka-is
2024. május 09. 15:58
A belvárosban rászoktak, hogy bejönnek a templomba, és a virágvázákba, meg az altemploman az urnatemető eldugott sarkaiban végzik el a dolgukat és nem a kisebbet. Mindezt azért, mert korábban naivan beengedtük őket a híveknek fenntartott vécébe, de haszálat után fél napig kellett takarítani, és fertőtleníteni amit maguk után hagytak. Hát lezártuk, és igen, nem adunk kulcsot. Nincs rá se személyzet, se gusztus. Valahogy a választási kampányban felerősödtek ezek a jelenségek, nem tudom mi az összefüggés. Vagy csak így jártunk?
Kristály
2024. május 09. 11:53
Nem tünik fel Karácsonyinak az ilyesmi mert így él otthon és ilyenből jött.
Reszelő Aladár
2024. május 09. 10:04
Nem lehetne, hogy belpest külön főpolgármestert választ? Az ottaniak úgyis Gelgelyt akarják, őt imádják, hát kapják meg. Nekem jó lesz Alexandra, de még Dávid is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!