A Magyar Érdemrend nagykeresztjével tüntették ki a Bundestag volt elnökét

2022. június 03. 17:39

A magyar állam által adományozható kitüntetést Novák Katalin adta át Wolfgang Schäublének.

2022. június 03. 17:39
null

Az eseményről a köztársasági elnök a közösségi oldalán is beszámolt.

„Nagy öröm számomra, hogy ma a Magyar Érdemrend nagykeresztjével tüntethettem ki Wolfgang Schäublét, a Bundestag korábbi elnökét” – írta Novák Katalin a képes beszámolóhoz fűzött kísérőszövegében.

Majd azzal folytatta,

Mindig partnerként, egyenlő félként beszélt velünk, magyarokkal.”

„Köszönjük szépen, Elnök Úr!” – zárta a bejegyzését az államfő.

Nyitókép: Novák Katalin Facebook-oldala

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. június 04. 11:00
az Elnök Asszony az elvárásoknak megfelelően tette, én viszont egyetlen németnek sem adnék semmit. Még azt sem köszönték meg, hogy segítettünk az ndk-s németeknek, hogy mi teremtjük az autógyártásból a betevőjüket, ez a sok szemét még azt hiszi, hogy a világ urai? Már sehol sincsenek. Normális ember nemhogy beköltözne "Németországba", hanem el is költözik onnan! Merkelnek nincs olyan nagy büntetés, amely elég lenne a mocskos munkáért!
fatman
2022. június 03. 21:56
https://infostart.hu/kulfold/2022/06/03/novak-katalin-berlinben-a-beke-lehet-a-kozos-europai-jovo-garanciaja Tessék, részletek... Néha a mandi is lehetne igényesebb...
olajfa1
2022. június 03. 20:17
Szép elismerés ez Schauble úrnak, és nagy elismerés a német népnek!
fatman
2022. június 03. 20:06
ő tényleg megérdemelte... kiváncsi vagyok, hány kommentelő ismeri az életét... talán az utolsó képviselője a komoly német államférfik generációjának...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!