Megpróbálják regisztrálni a migránsokat a horvátok

2015. szeptember 22. 09:48

A horvát hatóságok nekiláttak a Szerbiából hozzájuk érkező menekültek regisztrálásához. Az RTL Klub híradója szerint minden érkezőt lefotóznak és felírják az adataikat.

2015. szeptember 22. 09:48

A Szerbiából Horvátországra folyamatosan érkező migránsokról forgatott az RTL Klub a hétfő esti híradójába. A riportból kiderült, hogy a horvát hatóságok elkezdték regisztrálni a hozzájuk érkezőket: ideiglenes menekülttábort állítottak fel Opatovac-nál, és minden érkezőt lefényképeznek, felírják az adatait, vagyis megpróbálják őket regisztrálni.

Az RTL Klub helyszíni tudósítója azt tapasztalta, hogy körülbelül ezren voltak hétfőn a menekülttáborban. Az továbbra sem tudja senki megmondani, hogy mikor, hová szállítják tovább a menekültek csoportjait Magyarország vagy Szlovénia felé.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2015. szeptember 22. 15:23
Leszóltak a németek?
thymian
2015. szeptember 22. 15:21
Amit jól csinálnak, hogy a sajtó hiénákat nem engedik a közelbe. Nekünk is ezt kellett volna.
smarton
2015. szeptember 22. 14:44
Jut eszembe, ment itt az aknák téma. Hányan robbantak fel eddig? Földi Lászlónak lesz igaza, nincs már ott, csak véletlenül, az meg nálunk is előfordul. Nem lehet úgy építkezni, hogy ne találjanak itt-ott. Mellesleg érdekük elhitetni, hogy az üres házakban is lehet akna, akkor nem költözik be a betolakodó.
smarton
2015. szeptember 22. 14:41
Na ja, csak ujjlenyomatot nem vesznek, mert azt a migránsok nem szeretik... Szerintem nekünk is úgy kellett volna, hogy kicsit meglökjük a kezet, hadd mosódjon el... Mert ujjlenyomat nélkül mindenki olyan nevet mond, ami eszébe jut. Aztán majd lehet a fényképhez passzítani., hátha. Már megint trükköznek. Ronda balkáni banda. Nem érdemelték meg a segítségünket a háborújuk idején. Azóta sem volt egyetlen jó szavuk a magyarokról. Kevesebbet nyújtanak a magyaroknak, mint a szerbek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!