Radikális szalafisták térítenek a német menekülttáborokban

2015. szeptember 10. 08:16

Propagandát folytatnak a radikális szalafista iszlám szekta hívei a németországi menekülttáborokban. A jelenség egyelőre nem tömeges, de a növekvő menekültáradatban egyre szembetűnőbb.

2015. szeptember 10. 08:16

A radikális szalafista iszlám szekta hívei már egyre látványosabban folytatnak célzott propagandát a németországi menekülttáborokban – írja a Frankfurter Allgemeine Zeitung nyomán a 444.

Jörg Rademacher belügyminisztériumi szóvivő szerint az Alkotmányvédelemi Hivatal észak-rajna-vesztfáliai egységei egy ideje figyelik a radikális muszlimokat, akik a nyugati értékek ellen és a fundamentalista vallási szabályok betartatásáért kampányolnak a menedékkérők között. 
 
A jelenség egyelőre nem tömeges, de a növekvő menekültáradatban egyre szembetűnőbb, Észak-Rajna-Vesztfáliában eddig 1900 szalafistát regisztráltak. 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lucabrasi
2015. szeptember 10. 10:57
Mily meglepő...
2015. szeptember 10. 10:23
Az előzetes hírforgácsok alapján a magyaroknak kevésbé van miért aggódniuk, ha a nyelvismeret -mert az ország számukra meglévő szimpátia-indexe számít -. Ugyanis a mi drága jó anyanyelvünk nem Zamenhof mintájára készült, és ha előírnának egy bizonyos szintű nyelvismeretet, akkor túlzottan nem kell félnünk.
Gombóc XVI. Artúr
2015. szeptember 10. 09:43
Apa! Kezdődik!!!!
KannibálTatárÚr
2015. szeptember 10. 09:40
A szaud-Arábiából érkező jelzés egyértelmű: 200 mecsetet építenek az Európába migrálóknak, de Szaud-Arábia, a világ egyik leggazdagabb állama nem fogadja be őket. Akinek még ebből sem jön ki, hogy tervszerű hódításról van szó, az europolitikus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!