Hét év börtönre ítéltek egy kárpátaljai férfit Ukrajnában – a vád: embercsempészet

2024. május 06. 17:34

A börtönbüntetés mellett a férfira vagyonelkobzást is kiszabtak.

2024. május 06. 17:34

Nyitókép: Pixabay

Embercsempészés miatt hét év börtönre ítéltek egy egy 59 éves kárpátaljai férfit – számolt be az esetről a kiszo.net. A Bereg-vidéki lakos 

hadköteles korú férfiakat próbált meg Magyarországra csempészni.

A kárpátaljai ügyészség úgy tájékoztatott, hogy az eset még tavaly nyáron történt. A három donbászi lakos Nagyszőlősön szállt meg, fejenként 3 ezer dollárt (körülbelül 1 millió forintot) fizettek az embercsempésznek.

A határőrség és a titkosszolgálat nyomozói Borzsovánál, alig 3 kilométerre az államhatártól csaptak le a hadköteles férfiakra, akik kísérőjük segítségével gumicsónakkal szerettek volna átkelni a határfolyó túlsó partjára.

A börtönbüntetés mellett a férfira vagyonelkobzást is kiszabtak, az ítélet azonban még megfellebbezhető.

A szigorodó mozgósítás miatt Kárpátalján jelentősen megszaporodtak az illegális határátlépési kísérletek. Sokan a Tiszán átúszva próbálnak menekülni, eddig már 24 férfi holttestét emelték ki a folyóból – írta a portál. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­­­I­g­­a­­­z­i n­i­­m­­­f­­o­m­á­­­n­­­i­á­k­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Salitis
2024. május 06. 20:15
Gratulálok minden elmebetegnek, aki egyenlőség jelet tesz a háború pokla elől menekülő ukránoknak segítséget nyújtani szándékozók és a 3. világ kalandorait Európába csempészők közé.
orrban
2024. május 06. 19:12
A geci vagy 3000 embercsempészt engedett szabadon, nyilván megbízásból csempésztek, ha már befosatták migrikkel a birkákat:DD
..--..
2024. május 06. 19:02
-zsoltkom- "Hét év börtönre ítéltek egy kárpátaljai férfit Ukrajnában – a vád: embercsempészet" Az ukránok büntetik az embercsempészetet... Orbánék meg inkább szabadon engedik őket. "Több, mint kétezer embercsempészt engedett szabadon a kormány" https://n9.cl/zpvgj
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!