Öt nyelven beszél az okos határkerítés

2017. március 09. 14:59

Folyamatosan szólnak Magyarország déli határán a kerítés hangszórói.

2017. március 09. 14:59

„Figyelem, figyelem! Figyelmeztetem, hogy a magyar határnál van, a határkerítésnél, ami a magyar kormány tulajdona! Ha megrongálja a kerítést, illegálisan átlépi, vagy megpróbálja átlépni, az Magyarországon bűncselekménynek számít! Figyelmeztetem, hogy tartózkodjon a bűncselekménytől! Benyújthatja menedékkérelmét a tranzitzónában.” 

Ezt a szöveget ismétli angol, szerb, arab, urdu és fárszi nyelveken is a Magyarország déli határán álló okoskerítés. A háromszáz méterenként elhelyezett hangszórók folyamatosan beszélnek, pedig csak akkor kéne megszólalniuk, ha hozzáérnek – számol be a 24.hu.  

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2020. május 15. 20:11
"mert a határvédelemre is az eu-tól kaptunk egy csomó pénzt." Egy nagy lóf@szt! Azt kaptunk.
cutcopy
2020. május 15. 20:10
"Ha megrongálja a kerítést, illegálisan átlépi, vagy megpróbálja átlépni, az Magyarországon bűncselekménynek számít" Az AI szerint ez csak jogi handabanda, a migránsoknak igen is joguk van jogot sérteni..
yanoo
2020. május 15. 20:09
Meg, hogy megvoltak sértődve, amikor megsértődtünk, hogy ráejtettek egy bombát Barcsra.Persze, nincs baj, ez bárkivel előfordulhat.Térülsz-fordulsz aztán elpottyantassz egy szárnyas bombát.
Morgen
2020. május 15. 20:09
Folyamatosan beszél? Akkor ez nem kerítés, hanem feleség!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!