Donald Trump: Hiányzom már?

2022. március 08. 18:38

Az USA korábbi elnöke többször bírálta a Biden-adminisztrációt az elmúlt napokban.

2022. március 08. 18:38
null

Az Ukrajnában megjelenő humanitárius katasztrófa mellett az olaj- és gázárak világszerte megugrottak. Az amerikai AAA autóklub szerint az Egyesült Államok nemzeti átlaga egy gallon benzinre nézve 45 centtel ugrott meg az elmúlt héten, hétfőn pedig meghaladta a 4,06 dollárt – számolt be a Sky News.

Az Egyesült Államok korábbi elnöke az elmúlt napokban többször nyilatkozott az orosz-ukrán válsággal kapcsolatosan. Az energiahordozók árának növekedését így kommentálta: 

A történelem legmagasabb gázárai. Hiányzom már?”

Meg kell jegyezni, hogy valójában nem ez a legmagasabb gázár a történelemben, amennyiben azt inflációhoz igazítjuk az árakat. 

 

Nyitókép: AFP

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szemlelo
2022. március 09. 19:25
https://www.tichyseinblick.de/meinungen/trump-warnte-maas-lachte-trump-behielt-recht/
Gyzoltan
2022. március 09. 12:47
Szerencséje van Trumpnak, mint Orbánnak is! Trupnak a szerencséje Biden! Orbán szerencséje nagyobb! Olyan szerencsétlen eltörpült pártvezérekkel kell megküzdenie, kik most egymás vállára állva próbálják túlnőni a szivárványba kapaszkodva, így fel is kapaszkodtak, a közismerten mélynövésű Orbán derékszíjáig, ha egyáltalán odáig felértek...
Reszelő Aladár
2022. március 09. 12:39
AMikor ő volt az elnök, akkor az USA egyetlen demokratikus háborút sem indított az emberi jogok nevében.
Ildikó99
2022. március 09. 11:35
Szerintem hiányzól az amerikaiaknak de nagyon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!