Az ukránok szerint az oroszok energetikai népirtást követnek el

2022. október 26. 19:50

Ukrán tisztviselők arra figyelmeztettek, hogy a károk a második világháború óta a legnagyobb humanitárius katasztrófát idézhetik elő Európában.

2022. október 26. 19:50
null

Oroszország „energetikai népirtást” követ el azzal, hogy Ukrajna energetikai infrastruktúrájának közel felét lebombázta – jelentette ki az ukrán kormány, olvasható a The Independent cikkében. German Galuscsenko a lapnak kifejtette:  Oroszország „sötétséget és kétségbeesést akar teremteni” az áramellátási láncra mért napi „tömeges” csapásokkal, amelyek miatt sokan áram nélkül maradnak.

Közben ukrán tisztviselők arra figyelmeztettek, hogy a károk a második világháború óta a legnagyobb humanitárius katasztrófát idézhetik elő Európában.

Nyitókép: MTI/AP/Francisco Seco

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaffogó hebrencs
2022. október 27. 07:23
De hát már megkapták a Fejlett Nyugati légvédelmi rendszereket. Vagy azok szart sem érnek pár boxermotoros szárnyas bomba ellen?
Orange79
2022. október 27. 07:21
Mégis mit gondoltatok köcsögök, szalonháborút fogtok vívni? Ti évek óta valódi népírtást folytattok, terrorcselekményeket követték el távol a frontvonaltól de fel vagytok háborodva, hogy az oroszok visszalőnek. Arrogáns, primitív népség. Talán ideje lenne tárgyalni és elzavarni az országot romba döntő zsidó pojácát.
Hunmagyar
2022. október 27. 07:07
Amikor az ukrik elzárták a gázvezetéket és váltságdíjat kellett fizessen hazánk, az mi volt? Energetikai zsarolás.
Sany Xepi
2022. október 27. 06:15
Az energia életveszélyes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!