Macron reagált a franciaországi lövöldözésre

2022. december 23. 18:48

„A franciaországi kurdok kegyetlen támadás célpontjai voltak Párizs szívében” – fogalmazott a francia elnök.

2022. december 23. 18:48
null

Lövöldözés történt Párizsban december 23-án dél körül. Legkevesebb ketten elhunytak, többen megsérültek. Az AFP rendőrségi forrásokra hivatkozva arról ír, hogy a lövöldözőt letartóztatták. A rendőrség a Twitteren arról tájékoztat, hogy mindenki kerülje el az érintett kerületét Párizsnak.

„A franciaországi kurdok kegyetlen támadás célpontjai voltak Párizs szívében” – írta Twitteren Emmanuel Macron francia elnök. Hozzátette, együttérez az áldozatokkal, szeretteikkel és azokkal, akik az életben maradásért küzdenek, emellett elismerését fejezte ki a rendvédelmi szervek bátorságáért és higgadtságáért.    

 

RENDKÍVÜLI: Lövöldöztek Párizsban

Lövöldözés történt Párizsban december 23-án dél körül. Legkevesebb ketten elhunytak, többen megsérültek. Az AFP rendőrségi forrásokra hivatkozva arról ír, hogy a lövöldözőt letartóztatták. A rendőrség a Twitteren arról tájékoztat, hogy mindenki kerülje el az érintett kerületét Párizsnak. Az elkövető egy hatvankilenc éves férfi, aki egy pisztollyal lövöldözött.

Nyitókép: AFP

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Beszélgető
2022. december 25. 12:47
Mikron nem győz együttérezni. Hol van az együttérzés, amikor a hordák ölik a keresztény fehér embereket?
rókabácsi
2022. december 24. 08:19
eddig hol volt ez a pali?
Odone Ricci
2022. december 24. 07:44
Az EU vezetőségének demagóg és tehetetlen vezetése a bajt idehozta Európába. Mi közük van a franciáknak vagy németeknek a kurd-török ottani ellentéthez ? Ezt már 2O évvel ezelőtt kérdezték a németek, ahol az ottani nagyvárosokban pl. Észak-Rajna-Vestfáliában szinte minden hétvégén voltak ilyen zavargások a két népcsoport között.
counter-revolution
2022. december 24. 06:19
Te is sokat tettél azért, hogy Franciaország elpusztuljon. Már nincs visszaút.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!