Kubatov Gábor reagált Győzike gyalázására

2023. október 10. 13:59

Kiállt a megtámadott celeb mellett a klubelnök.

2023. október 10. 13:59
null

„Mocskos cigány, büdös cigány, fideszes cigány” így szidták a vasárnap esti Ferencváros-Debrecen meccsen a Groupama Aréna VIP-páholyába kilátogató Győzikét és családját. 

Ezt is ajánljuk a témában

A több száz fős kórus skandálása mélyen érintette az egykori reality-szereplőt, akit elmondása szerint így még nem aláztak meg. „Én szurkolni mentem, nem kiabálni. A pályán nincs gyűlölet” – tette hozzá Győzike.

A történtekről a Ferencváros egyelőre még nem nyilatkozott, a klub elnöke, Kubatov Gábor azonban Facebook-posztban állt ki Győzike mellett. „Nálunk nem számít, hogy honnan és az sem, hogy mikor érkeztél. Csakis az a fontos, hogy velünk együtt szurkolsz a Ferencvárosért” – írta a közös kép mellé a Fradi-vezér.

Az RTL egykori szereplője egyébként már egy ideje gyakran megfordul a Fradi stadionjában, de eddig nem sok sikerélménnyel. Kubatov korábbi posztja szerint a szeptemberi Csukaricski ellen 3-1-r megnyert európai kupameccs volt az első győztes összecsapás, amit Győzike is a helyszínen izgult végig.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsel55
2023. október 30. 08:29
Az ujpesttábor ojan mint a gyalog galop feketelovagja,se kpeze se lába de nagy a pofája.2015 be nyertek utoljára,limlombanda.
Fed74
2023. október 11. 07:50
Az 1bites cigány meg a bűnöző! M. Ország előre megy nem hátra! Éljen a haza, éljen a párt!!!
NorthernOutlaw
2023. október 11. 07:49
Azért ez mennyire primitív viselkedés már? Hogy vigye így ki az ember a gyerekét egy meccsre? Hogyan lehet így a sport által közvetített tiszteletet megmutatni egy 10 éves gyereknek, mikor ennyire buta, primitív, parasztok járnak ki a meccsekre? Az ilyeneket ki kell szűrni és többet nem szabad beengedni egy meccsre sem!
Ekrü
2023. október 10. 18:06
Halder_1899 2023. október 10. 14:43 "Amúgy rühellem a MIHazánkat, rohadt geci banda, ahogy a jobbik is az volt és van. "- A Mi hazánknak éppen az a szerepe, mint a Jobbiknak volt anno, hogy szavazatokat próbáljon elvenni a Fidesztől. Nem szabad elfelejteni, hogy Toroczkai és társai remekül elvoltak a cukisodó Jobbikban, sőt 2018-ban a Jobbik színeiben jutott be a Parlamentbe Dúró Dórával együtt, aki szintén remekül elvolt annak ellenére, hogy a férjét onnan már kitessékelték. A bili csak akkor borult, mikor indult a Jobbik elnökválasztásán és alul maradt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!