Az ukránok új fegyvere a földdel tette egyenlővé az orosz célpontot (VIDEÓ)

2024. március 26. 09:52

Egy tűpontos találatról osztottak meg felvételt.

2024. március 26. 09:52

Nyitókép: X

 

Elképesztően pontos találatot adott le Ukrajna egyik új GLSDB típusú irányított szárazföldi indítású bombája. A csapásról készített felvételt már megosztották az ukrán erők – szúrta ki a Portfolio.

A lap arról számolt be, hogy a GLSDB lényegében egy frissen Ukrajnába szállított, kísérleti fázisban lévő fegyver, még az amerikai haderő sem használta soha élesben. A megoldás lényege, hogy egy alapvetően légi indítású bombát átalakítanak úgy, hogy az egy szárazföldi indítóból kilőhető legyen, illetve célkereső képességgel rendelkezzen.

A fegyver elméleti hatótávolsága 150 kilométer, ami azt jelenti, hogy az ukránok mélyen a frontvonal mögé be tudnak majd vele lőni.

Az eszköz nagy előnye, hogy kompatibilis az ukrán M142 HIMARS és M270 MLRS rakétaindítókkal.

Az új találatot most Zaporizzsja megyéből jelentették az ukrán erők: egy házat lőttek szét egy GLSDB-vel, melyben állításuk szerint orosz drónkezelők tartózkodtak.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­ö­­g­­­ö­s­­­ ­l­­á­­­n­y­­­o­k­­­ ­­­v­á­­r­n­­­a­­­k­ ­­­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Hoked_ly
2024. március 29. 12:48
Hagyjuk már egy pénzügyekkel foglalkozó portál háborús cikkeit, főleg ha 90%-ban elfogultak!🤣🤣🤣🤣🤣🤣
mnmn
2024. március 28. 15:09
Addig b*szogatják a macit ameddig valahol kinő egy gomba, akkor valószinüleg megy majd a szörnyűlködés és mindenki elnyugszik a seggén.
templar62
2024. március 27. 11:27
Georg Orwell
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!