Balta

2016. július 19. 08:54

Nizzában egy teherautó, Würzburgban egy balta. Félelmetes kontraszt, és még nincsen vége, mert a pokoljárás csak most kezdődik.

2016. július 19. 08:54
Bencsik András
Bencsik András
Facebook

„Balta

Nem humornak szánom, mert ez nagyon nem az, de van egy magyar mondás, hogy minden sörnyitó. Ez azért népszerű, mert magyarföld ma még - az évszázados politikai csapások ellenére - a béke szigete. Itt a sörnyitás nemzeti sport.

Nyugat-Európában megjelent a mondás párhuzama a maga ördögi egyszerűségével: minden fegyver. Nyugaton a rettegés lett a legnépszerűbb tevékenység.

Nizzában egy teherautó, Würzburgban egy balta. Félelmetes kontraszt, és még nincsen vége, mert a pokoljárás csak most kezdődik. Eszközök és szerszámok milliói válhatnak fegyverré a világ legnagyobb hazugsága, a mesterséges népkeverés lelepleződésekor.

Mivel lehet sört nyitni isten nevében? Szinte mindennel. Mivel lehet embert ölni Allah nevében? Szinte mindennel.

Az Egyesült Államok, a műfaj Big Brotherja e téren elől jár. Ott ma már távcsöves puskával, és sorozatlövő gépfegyverrel vadásszák le képzett néger mesterlövészek a fehér rendőröket. 150 éve volt a rabszolgafelszabadítás, de a gyűlölet ma a tetőfokán tombol.

Boldog Magyarország, védekezz!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2016. július 19. 12:31
"Nizzában egy teherautó, Würzburgban egy balta"... ...kipróbálnak ezek még sok mindent, amivel gyilkolni lehet (a befogadókat...)!
Vezetéknév Utónév
2016. július 19. 11:59
Jól bevált bulvársajtós technika az egyedi esetek és lényegtelen részletek (vallás, etnikum, nemi orientáció stb.) aránytalan felnagyítása hisztériakeltési céllal. A muszlimok 99%-a jogkövető, békés ember. Magyarországon viszont évente több száz hasonló véres garázdaság történik, mégsem jött még el az armageddon.
matschka
2016. július 19. 10:32
Egy baltást a főnököd is elengedett!!! Akkor kussban voltál és nem jajveszékeltél!
Tintamin
2016. július 19. 10:16
Latom mar, hogy a kovetkezo bekemenet igazi muszlim-ellenes naci felvonulas lesz. Szepen lassan csuszunk bele.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!