Libbal centrifuga és Sargentini

2018. szeptember 11. 08:11

A pesti libbal oldal úgy védi a Sargentini-jelentést, mintha saját terméke lenne.

2018. szeptember 11. 08:11
Máté T. Gyula
Mátété

„A pesti libbal oldal úgy védi a Sargentini-jelentést, mintha saját terméke lenne. Talán mert az. Nem is ez meglepő, hanem az a vehemencia, amiért ez nekik ennyire fontos. A félelem bére? Amennyiben nem úgy alakul, elesnek valami pénztől?

Néztem a tévét a minap, kapcsolgattam, vagy egy hírműsorra, vagy legalább valami olyasmire találva. Hát ennek következtében majdnem vettem négy univerzális centrifugát, mellé három ajándékpapucsot. És bónusz, csak mostanra szóló ajánlatként családomnak is vagy egy tucatot az említett termékből.

Mert azt mondták, le van árazva, és ha most nem szerzek be ilyesmit, akkor erre soha többé nem lesz esélyem.

Ügyetlen vagyok bármilyen ügyintézésben, így hála az égnek, a termékek beszerzése elmaradt. Elmentem úszni, és ott azért néhány hossz után rájöttem arra, hogy háztartásom nem kíván négy univerzális centrifugát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2018. szeptember 17. 11:27
Ha még 11-én cikket írt és úszni ment, akkor csak szívinfarktust kaphatott... nyugodjon békében. Túl fiatal volt a halálhoz. :(
Volo
2018. szeptember 11. 23:09
De hát a saját termékük! Idejött ez aa liba,mint magánember, leült ezekkel nyüveskkel, ők lediktálták a szöveget és kész! Sargentini, annyi fáradtságot sem vett, hogy legalább egy-két dátumot leellenőrizzen!
catalina9
2018. szeptember 11. 14:20
A pesti libbal oldal úgy védi a Sargentini-jelentést, mintha saját terméke lenne. " nincs ebben semmi csodálatos, ez a hazaáruló üzemmód: "Herczog a pályázatában ezekkel a szavakkal polírozza az érdemeit a Tavares-jelentés című fejezetben: “Külön szólnék róla, mert – bizonyos hozzám eljutó információk szerint -, bár négyünk (az MSZP EP-képviselői – PS) munkájának mintegy bizonyítványa, hiszen az Európai Parlament kétharmados többséggel ítélte az Európai Unió lényegi ismérveitől eltérőnek az Orbán-kormány politikai irányvonalát és utasította el azt, kételyeket ébresztett itthoni – párton belüli – megítélésünkben. Összeállítása elsősorban Göncz Kinga és Tabajdi Csaba érdeme, végigharcolásában mindannyian részt vettünk, elfogadtatásáért valamennyien mindent megtettünk..... Szeretném leszögezni: fellépésünk a Tavares-jelentés elfogadása során PÁRTSZERŰ, szakmailag előkészített és megalapozott volt, mindenben megfelelt VÁLLALÁSAINKNAK. Az Európai Szocialisták Pártjának vezetésében, az EP S&D frakciójában növelte a Magyar Szocialista Párt tekintélyét.”
tango47
2018. szeptember 11. 12:24
"A pesti libbal oldal úgy védi a Sargentini-jelentést, mintha saját terméke lenne." Holott IGEN.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!