Ne legyél olyan, mint Tímea!

2021. november 17. 16:08

Tímea azt mondja, az amúgy egy szobor, de olyan ostoba, hogy még ebben is téved.

2021. november 17. 16:08
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„1. Tímea azt hazudja, a kép Magyarországon készült.

2. Tímea később azt mondja, az amúgy egy szobor, de olyan ostoba, hogy még eben is téved.

3. Tímea Hargitai Miklósnak adja a kreditet, miközben a fotó az AFP-é.

Ne legyél olyan, mint a felkészült, nyugatias ellenzék. Ne legyél olyan mint Tímea!”

Borítókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. november 17. 23:08
A kép annyiban nem kamu, hogy egy tényleges hajléktalant ábrázol (és nem mondjuk egy szobrot). Csak nem Magyarországon készült. Én azt nem értem, hogy lehetséges csak ülni, miközben valakit belep a hó. Pontosan emiatt a pecásokat sem fogom megérteni soha. Viszont a horgászok valószínűleg megértik a hajléktalanokat. És a VADÁSZOK. Szóval van egy csomó dolog, amire pont az efféle emberek a legalkalmasabbak. Ahol csak ülni kell, türelmesen, várakozni, türelmesen, és kinézni a fejből, türelmesen. Mások ettől megőrülnének, de nekik remekül megy. CSAK MEG KELLENE FIZETNI A TÜRELMÜKET. CSAK ÖSSZE KELLENE TALÁLKOZNI A KÉPESSÉGNEK ÉS A FELADATNAK.
annamanna
2021. november 17. 23:08
Én egyetlen dolgot nem értek a képen. Azt, hogy az az ember, aki a padon ül, nem unatkozik? Most nem a fázásról van szó, hanem arról, hogy ül és kész. Mióta, meddig, miért, minek? Mi motiválja arra, hogy csak üljön, és ennyi? Én tudom, hogy óriási különbségek vannak emberek között, és mondjuk a flegmatikus embereket irtó nehéz motiválni, tehát felteszem, flegmatikus lelkialkatú az illető. És talán a hajléktalanok között eleve felülreprezentáltak a flegmatikusok, mert könnyebben beletörődnek a helyzetükbe és nehezebben képesek változtatni rajta. Már csak azért is gondolom ezt, mert a homelessek általában kevéssé agresszívak. Tényleg az jellemző, hogy csak vannak és ennyi. Üldögélnek, fekszenek, koldulnak, csöndben vannak, igazából nem okoznak túl nagy felfordulást. Annyit biztosan nem, amennyi indulatot kiváltanak. De ez a fotó számomra végképp elképesztő, mert nem értem, hogyan lehetséges ennyire szélsőségesen nem unatkozni, miközben valaki csak van és kész. Szerintem az volna irtó jó, hogy valami megfigyelői munkára alkalmaznák a világ összes hajléktalanját, amilyen munkának pont az volna a lényege, hogy csak ülni kell és figyelni, és ez más temperamentumok számára kibírhatatlanul sivár és egyhangú feladat volna, de a flegmatikus hajléktalanok számára kiváló ötlet. Tuti felszámolnám az egész hajléktalan problémát, ha rajtam múlna. Mindenki jó valamire, és ők is tudnak valamit, amit mások nem.
Cséfy
2021. november 17. 19:00
--
Minnie
2021. november 17. 18:17
Cicciolina pornószinésznőből képviselő , Szabó , Kabul kurvájából képviselő. Ilyen a demokrácia, nincs ezzel semmi gond.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!