Nem nőnek való vidék, ahol Pintér Sándor szívhanglehallgatókat telepítene a nőgyógyászati rendelőkbe

2022. szeptember 18. 10:20

Most már rendeletbe foglalhatná azt is, hogy milyen pózban kell a nemzőképes magyaroknak szexuális aktust végezni.

2022. szeptember 18. 10:20
null
Bálint Orsolya
Népszava

„Pintér Sándor most már igazán rendeletbe foglalhatná azt is, hogy milyen időközönként, esetleg milyen pózban kell a nemzőképes magyaroknak szexuális aktust végezni, és ki mondja el utána az áldást (Semjén Zsolt már ajánlkozik is), hogy biztosan megfoganjon a petesejt.

A mi Waterford parancsnokunk, egykori MSZMP-titkár, mára a fundamentalista keresztény életvédők nemzeti vátesze, a belügy- és a belgyógyászat doktora, aki mindenkit meggyógyított már a Covid alatt, a jövőben szívhanglehallgatókat telepítene a nőgyógyászati rendelőkbe, hogy kompromat módszerekkel gyűjtsön információt arról, hány magyar magzat van épp fogantatásban. Ezután kiküldik hozzájuk egyesével a gondolatrendőrséghez is bekötött abortuszvadászokat, akik a vajúdás kezdetének pillanatáig ellenőrzik a kismama, vagyis a biológiai 3D-nyomtató és mobil inkubátor életfunkcióit. Gondoskodnak kiegyensúlyozott étrendjéről, elegendő pihenéséről, feldagadt lábainak felpolcolásáról, megfelelő hőháztartásáról (a 18 fokos közhivatalokban dolgozók melegítő takarót, fűthető párnát és dauerbúrát kaphatnak az Állami Kismamaellátóból). Továbbá rendszeresen továbbítják a magzat növekedését igazoló, legfrissebb ultrahangfelvételeket a Nemzeti Reprodukciós Adatbázisnak, spontán vetélés esetén pedig azonnal rendőrkézre adják a renitens nőszemélyt, függetlenül attól, kiskorú-e vagy abúzus áldozata, ami ekkorra már kikerül a bűncselekmények lajstromából, minden élet védelme érdekében.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsanett-kúnrum
2022. szeptember 19. 14:28
ti mind, ti szívhangtól elrettentő meddőség, hogy az orbánbányák mutassanak epidát
Hang
2022. szeptember 19. 09:15
Figyelem a sajtót, de egyetlen egy cikket sem találtam arról, mekkora szegénységi bizonyítvány, hogy a 21. század harmadik évtizedében normális születésszabályozási módszernek tekintik az abortuszt. Abban a korban, amikor fizikai és gyógyszeripari lehetőségek széles választéka áll rendelkezésre, ha már a kor embere képtelen értelmes ember módjára gondolkodni. Talán éppen egy újságírótól várna el az ember némi intellektuális többletet. . . . . .
Vad Virág
2022. szeptember 19. 04:47
Ostoba liba!
artojan
2022. szeptember 19. 01:52
Olcsó,silány firkálmány ,olyan "németpéteri".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!