Ahogyan ígértem: bevezethető a Tiborcz-adó Budapesten

2022. október 26. 22:43

A NER világa kitermelte magából a közpénzen élősködő, közbeszerzéseken nyerészkedő oligarchákat.

2022. október 26. 22:43
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„A Fővárosi Közgyűlés az imént elfogadta a javaslatomat az építményadó-rendelet módosításáról, vagyis – a bíróság által is jóváhagyott elnevezéssel élve – a Tiborcz-adó bevezetésének lehetőségéről.

Ennek kapcsán pár dolgot ideje tisztázni. Egyrészt azt, hogy én soha nem tettem egyenlőségjelet vagyon és vagyon közé, tudom, hogy sokan tisztességes munkával, okos befektetésekkel tettek szert jelentős vagyonra ebben az országban és Budapesten is. Ugyanakkor a NER világa kitermelte magából a közpénzen élősködő, közbeszerzéseken nyerészkedő oligarchákat, akiket nem saját teljesítményük, hanem a Fideszhez, de még inkább a miniszterelnökhöz kötődő politikai lojalitásuk tett milliárdossá. A most bevezethetővé vált fővárosi adót elnevezhettük volna Mészárosról is, de a Tiborcz név azért illik jobban rá, mert a miniszterelnök vejének elsődleges vagyonszerzési forrása Budapest lett.”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Barakka1962
2022. október 28. 10:08
Az a baj , hogy te agyhalott hiperpasszív fehérjehalmaz , méhlegelők fékezhetetlen agyú pásztora maradsz....
artojan
2022. október 27. 20:15
Kijár már egy tasli ,ennek a nyírtassinak.
kbs_real
2022. október 27. 18:11
Kata mit szól? Mert néhány értékesebb ingatlanja neki is és Leisztingernek is van.
Palatin
2022. október 27. 17:50
Hogy mik vannak... Az állandóan vigyorgói Karácsony nevének betüiböl azt lehet kirakni, hogy "NYÁKOS ARC". De még a lelke is az....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!