A német sajtó is no-go zónákról beszél

2023. január 25. 20:56

A nyugati közvélemény egy részét nem lehet már a szokásos hazugságokkal elaltatni.

2023. január 25. 20:56
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Vasarnap.hu

„A tudósítás szerint a probléma hatalmas és vannak olyan területek, ahova a rendőrautók sem merészkednek be, mert azonnal nekik támad 30-40 ember.

Tisztában van vele a magyarországi dollármédia is, hogy miket írnak nyugaton vagy addig még nem jutottak el a Google Translate-tel? Mert akkor az illusztrációként mutatott cikkek igen hamar eltűnnek, ha más lesz a megbízás tárgya.

A nyugati közvélemény egy részét nem lehet már a szokásos hazugságokkal elaltatni. Ez nem változtat semmin és nem ad új támpontokat, ám a jövőben érdekes vargabetűket láthatunk a magyarországi dollármédiától. Úgyhogy senki se lepődjön meg, ha már akár ebben az évben is arról olvashat a Telexen vagy éppen a 444-en, hogy bizony, bizony, a migrációnak nem teljesen és kizárólag pozitív hatásai lehetnek. Persze, 2015-ben nem ezt írták, de arra apellálnak, hogy arra már senki sem emlékszik.

Mi igen.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kujon
2023. január 27. 07:27
"vannak olyan területek, ahova a rendőrautók sem merészkednek be, mert azonnal nekik támad 30-40 ember." Bazmeg, ha tutyimutyi még a rendőrség is, akkor a katonaság menjen ki, páncélosokkal, vagy azokkal is félnek?? Felperzselni, kiágyúzni a mocskos rohadt férgeket a vaczkaikból, és utána vinni őket Grönlandra, jegesmedvekajának, ahogy írtam egy másik topikban. Nézzék meg a szovjeteket, hogy hogyan bánnak az illegális migrikkel!!Na, az igen, pedig én ritkán dícsérek bármit, ami szovjet!
APESZ72
2023. január 26. 15:58
az mi ? valami Japán kerület?
csulak
2023. január 26. 14:47
marpedig a nyugati politikusok hatarozottan kimondtak ,hogy no go zonak nem leteznek, igyhat nem is leteznek! hajra multikulti es "aldasai"
dezilluzionista
2023. január 26. 10:14
Gyermeteghazudozás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!