Két nő Orbán Viktor árnyékában

2023. május 04. 08:57

Mi köze Novák Katalinnak és Varga Juditnak ahhoz, hogy Budaházy György terrorista kegyelmet kapott. Nyilván semmi.

2023. május 04. 08:57
null
Németh Péter
Németh Péter
Hírklikk

„Most kezdjem szidni Novák Katalint? Vagy éppen Varga Juditot? Ugyan már: mi közük van nekik ahhoz, hogy Budaházy György terrorista kegyelmet kapott. Nyilvánvalóan semmi. Illetve formálisan persze igen: az elnöknek kell előterjeszteni, a miniszternek ellenjegyezni.

Igen, előfordulhatna, hogy olyan elnöke, minisztere van Magyarországnak, aki nem hajt végre minden utasítást, de az egy másik Magyarország lenne. Az a másik Magyarország, amúgy igenis létezett, még azokban az időkben, amikor hittünk a rendszerváltás megváltó erejében. Hadd utaljak a Horn-kormány idejére, amikor néhány miniszter lelkiismereti okokból visszaadta megbízatását (Bokros-csomag). Pedig hát az messze nem volt – erkölcsileg – ilyen horderejű eset; ott ugye csak arról volt vita, hogy így kell-e megmenteni az országot a csődtől. De volt rá eset, hogy azért mondott le valaki – Kósáné Kovács Magda –, mert a betegek érdekeit másként értelmezte, mint a pénzügyminiszter.”

Nyitókép: MTI/Kollányi Péter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulakman
2023. május 05. 14:39
Amikor a húgyagyú bokros kijelentette,hogy nem ad pénzt az egészségügyre , még szép ,hogy felállt a Kósáné! Na de amikor gyurcsány azt mondta ,hogy nem ad pénzt akkor már nem mert felállni senki-házi!
Obsitos Technikus
2023. május 04. 22:29
Bárkit szidhatsz te tahó, sajtószabadság van, demokrácia van. Csak ti annyira debilek vagytok, hogy magatoknak adogatjátok a magas labdákat, és folyton elvétitek.
amca
2023. május 04. 21:25
Németsenki. Te vagy a magyar Bartos...
Sanyi72
2023. május 04. 19:23
Annak örúlj,hogy te szabadlabon vagy,te féreg munkásőr!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!