Ki lopja el a pénzünket?

2023. július 03. 09:11

Kedvem lenne durvább kifejezéseket is használni, de ki a fenének kell, hogy meghurcolják kormánypárti trollok.

2023. július 03. 09:11
null
Németh Péter
Németh Péter
Hírklikk

„Félek leírni, mit is gondolok Orbán Viktor brüssszeli videoposztjáról, noha a rágalmazást, mint büntethető sajtómegszólalást a Fidesz már kivette a btk-ból. De talán már e kis jelzés is elegendő ahhoz, hogy olvasó tisztában legyen a magyar miniszterelnök mondandójával. 

Kedvem lenne durvább kifejezéseket is használni, de hát ki a fenének kell, hogy meghurcolják kormánypárti trollok, vagy netán maga a kormányfő. Egyenlőtlen harc lenne, pedig hát harcról nem is beszélhetünk; egy újságírónak legfeljebb annyi esélye van, hogy talál magának felületet gondolatai közzétételére, ami – ha meg is teszi – hatástalan marad. Hatástalan már abban az értelemben, hogy bármi változást el tudna érni, befolyással lenne a társadalmi folyamatokra, az emberek zömének véleményére. 

Most is, az ominózus megnyilatkozás; nyilván nagyon sok emberhez eljuttatták a média kilencven százalékát birtokló sajtómunkások, természetesen kritikai megjegyzések nélkül. Vagyis olyan tónusban, hogy a kormányfőnek csakis igaz állításai lehetnek. Pedig…”

Nyitókép: MTI/Kollányi Péter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2023. július 03. 14:47
Magyarországon a korrupció elleni harc és a jogállam kiépítése azzal kezdődött, hogy a Fidesz 13 éve kormányt alakított. Kivágták a hatalomból a korrupt, aljas semmirekellőket! Magyarországon az ellenzék 13 éve mást sem csinál, mint az állítólagos korrupciót vizsgálja, feltételezések, fantázia szülemények, pletykák alapján. Tény alig van vagy nincs, ahol van, azt a hivatalos szervek hivatalból vizsgálták/ják. Akik, bizonyítatlan híresztelések, feltételezések alapján pálcát törnek mások felett, lopással, csalással, korrupcióval vádolnak másokat, azok nem a jogszerű, tisztességes eljárás hívei. Mocskolódók, hangulat keltők, prejudikálók. Becstelenek! Az ártatlanság vélelme mindenkit megillet! Orbánt és a kormányt is! Az ellenzék korrupcióról, lopásról szóló hangzatos szólamaira a bizonyíthatatlanság a bizonyíték. Így működnek az összeesküvés elméletek! Egyetérteni a hatalommal nem birkaság! Azért kerültek hatalomra, mert sokan egyetértettünk velük! Ilyen a demokrácia!
tapir32
2023. július 03. 14:46
A kormánykritikusok a média 48%-át birtokolják. Túlreprezentáltak! N.P. hazudik.
kulakman
2023. július 03. 14:41
Orbán egy felszólalásában a parlamentben megmondta előre, azok fognak bennünket tolvajnak nevezni akik maguk azok, és megint igaz lett!
kiss.istvan770
2023. július 03. 14:23
A szennylapodon végig olvastam a "cikkedet". Minden szava aljas, szemérmetlen hazugság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!