Egyik napról a másikra költöztettem Magyarországra a szüleimet – Gianni Annoni exkluzív a Mandinernek

2024. február 26. 15:55

Viharos gyorsasággal döntött a család, hogy az olasz szülők felszámolják az életüket hazájukban, s Magyarországra költöznek. Az okokat a Mandiner Karakter legújabb videós podcastjában mondja el Gianni Annoni.

2024. február 26. 15:55
null

30 éve jött Magyarországra a népszerű műsorvezető-üzletember-gasztro szakértő, aki itteni életének fordulópontjairól mesél nagyinterjújában. Szeretettel beszél "új" otthonáról, elmeséli, hogy akkor is nagyon boldog lesz, ha azt látja gyerekein, hogy a magyar identitásuk erősebb. Felidézi televíziós pályafutását, elmeséli, mit is köszönhet Friderikusz Sándornak, de azt is kifejti, miért csalódott a mostani olasz belpolitikában. 

 

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pethoz-2
2024. február 27. 22:16
Isten hozta a szüleit is Magyarországon!
pipa89
2024. február 26. 20:55
Jó volt ez az interjú, és érdekes is, köszönöm! Szimpatikus Gianni felfogása, nyitottsága és a családhoz való hozzáállása.
namégmitnem
2024. február 26. 20:54 Szerkesztve
Gianni...sei unico. Tra una meraviglia e l'altra continuo a chiedermi: ma come hai fatto a scalare, con quasi noncurante leggerezza, la cima di una lingua non-indeuropea come come questa, ricca, duttile, estremamente differenziata - tanto da predisporre il tuo cervello per assimilarne le peculiaritá logico-strutturali e diventare un "parlatore madre-lingua"? Perché tu lo sei, Gianni Annoni: un europeo con doppia identitá ormai, vanto di ambo i tuoi popoli. Mi pare di ricordarti emiliano: ebbé': fai onore alla tua regione (sempre che non mi sbagli, eh?) Comunque sia: viva l'Italia e l'Ungheria, entrambe nostre:) 'Carissimi auguri di ogni bene a te e famiglia.
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. február 26. 20:45
friderikusz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!