Kövér lesz a házelnök

2010. július 09. 14:50

Alcsútdobozon tartott elnökségi ülést a Fidesz, ahol az Index információi szerint eldőlt, hogy Kövér Lászlót jelölik az Országgyűlés elnökének. A kétnapos tanácskozáson valószínűleg véglegesítik Tarlós István főpolgármester-jelöltségét is.

2010. július 09. 14:50

Az, hogy Kövér László lesz a házelnök, már a választások előtt is felmerült. Végül mégsem ő, hanem Schmitt Pál ülhetett fel a pódiumra. Mióta viszont kiderült, hogy az Országgyűlés jelenlegi elnöke augusztustól köztársasági elnökként folytatja, újra napirendre került Kövér László neve a posztra.

Múlt héten ugyan érkeztek olyan hírek, hogy a Fidesz országos választmányának elnöke nem értett egyet a MOB-elnök államfővé választásával és emiatt összetűzésbe került Orbán Viktorral. Az Index információi szerint azonban ez nem veszélyeztette Kövér házelnökségét. Egyikük sem akarta tovább élezni a feszültséget, a kiszivárgott döntés elmaradása pedig mindkettőjüknek kínos lett volna.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senior
2010. július 09. 15:19
"Kövér lesz a házelnök" Nefoggyále!
drienovác
2010. július 09. 15:18
vazze, és mi lesz a fideszen belüli törésvonalakkal?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!