Orbán, mint a világ top provokátora

2010. szeptember 11. 19:43

A világ provokatőreinek kilenc fős listáján szerepeltette Orbán Viktort a Der Spiegel. A német baloldali lap Zsirinovszkij, egy radikális izraeli rabbi valamint muszlim- és bevándorlásellenes politikusok között szerepeltette a magyar miniszterelnököt. A Spiegel szerint a választást is nacionalista retorikával nyerte meg Orbán.

2010. szeptember 11. 19:43

A Der Spiegel azon nemzetközi személyiségeket gyűjtötte össze, akik a lap szerint akár hazugságok, de mindenképpen radikális nézetek árán - a maguk véleménye szerint formálják a közvéleményt - számol be az FN.hu.

A német lap többek között Ovadia Jószéf rabbi, az ultraortodox Sasz párt szellemi vezetője (aki legutóbb a „gonosz palesztinok” kiirtásáról beszélt); a szélsőségesen nacionalista, szélsőjobboldali orosz politikus, Vlagyimir Zsirinovszkij és Thilo Sarrazin, a bevándorlást élesen bíráló német bankár közé helyezte a magyar miniszterelnököt.

A Spiegel szerint van egy hely Európában, ahol még Sarazzin sem rúghatna labdába, és ez Magyarország. A Jobbik nyíltan rasszista nézeteket vall és félkatonai szervezetet működtet a rettegő magyarok megvédésének érdekében. A cikk Orbánt okolja a Jobbik térnyeréséért, aki megágyazott a radikálisoknak. A választást is nacionalista retorikával nyerte meg. A Spiegel szerint Orbán most szigorú törvényeket ígér, ami a tyúklopást is bünteti, és rendőri erővel határozottan fellép a Jobbik ellen.

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Shulc
2010. szeptember 13. 12:51
Hiába szidjátok, Orbán Viktor Elnök Úr a Nemzet Miniszterelnöke marad! Mi vagyunk a legerősebbek, úgyhogy bekaphatjátok! ÉLJEN ORBÁN VIKTOR ELNÖK ÚR!! HAJRÁ FIDESZ!!! OKTÓBER 3-ÁN DUPLÁZUNK!
Dr. szpahi
2010. szeptember 13. 09:29
Két bakelit- lemezt cserélgetnek a szocialisták: 1. Ha 5 forinttal emelkedik az euró, vagy a frank: Orbán tönkreteszi az országot, gazdasági csőd stb. 2. Ha esik a forint árfolyama, túljegyzik az államkötvényeket: Orbán diktátor, rasszista, náci, terrorista stb. Remélem, hogy nem sokáig bírja már a lemezjátszó.
drienovác
2010. szeptember 13. 09:01
Apám, akkor mit írtak volna, ha tudnának a magyar atomprogramról és vegyi fegyverkezésről! Ha csak sejtenék, hogy csak álca, hogy igazából nincs is hadseregünk! Persze, hogy nincs, mert nem szorulunk rá! Vagy megtudnák az igazságot 2006 október 23-áról!
Seangreal
2010. szeptember 13. 08:19
Nem kell felülni neki milyen cikkecskéket diktálnak a berlini idegenbe szakadt Lukács-iskolások. Németország most ezeké a bolond bolsevik hippi anarchistáké, még egy darabig, aztán majd megunják megint őket ott is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!