Feljelentést tett az LMP

2011. február 16. 17:50

A párt esztergomi szervezete hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tett egy nyolcmilliós tanulmányterv, valamint Meggyes Tamás és Bayer Zsolt pereinek ügyvédi költségei miatt.

2011. február 16. 17:50

A Lehet Más a Politika esztergomi szervezete hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tett egy nyolcmillió forintért készült féloldalas vegyszerfelhasználási tanulmányterv, valamint a volt polgármester és Bayer Zsolt újságíró magánvádas pereinek ügyvédi költségeire megszavazott 30 millió forint ügyében - mondta el Vigh László, a párt megyei koordinátora. Hozzátette: a tanulmányterv miatt az Esztergomi Városi Ügyészség már elrendelte a nyomozás megindítását.

Vigh szerint nyilvánvalóvá vált, hogy az országos Fidesz vezetősége, valamint Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos az elszámoltatást a Fidesz tisztségviselőire, polgármestereire, tagjaira nézve egyáltalán nem tartja kötelezőnek, sőt, úgy tűnik, még fontosnak sem - fogalmazott, hozzátéve, hogy ez alapvetően megkérdőjelezi az elszámoltatás hitelességét.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
29guzilagnes
2011. február 18. 21:40
Mitya Ivanov 2011. február 17. 09:17 Nagy szarkeverő lehetsz te is! Kiderült minden, elkészült az ÁSZ jelentés és képzeld el NINCS benne semmi. Az a gusztustalan hazudozó Tétényi azt nyilatkozta: tudomásul veszi a jelentést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na ennyit a hazudozástokról!!! Ivan Sztepanovics
csillagpor212
2011. február 17. 22:50
"kamasuka" te sem tudsz semmit. Segítek neked: Misznéder: "sokunknak nem tetszett és ez összehozott néhány aktívabb és elszántabb embert a cselekvésre. Saját költségünkön városi kiadványt gyártottunk... Internetes portált indítottunk... Ebben az időben úgy tűnt, hogy mozdul a sajtó, jelent meg pár cikk a HVG-ben, a Népszavában és egy pár más médiában is. A sajtókampányra kaptam árat is... egy rövid, de intenzív kampány ára körülbelül 10 millió forint, ami tartalmazza az újságírók munkadíját és a tv-s, újságos felületek megjelenési díját is... Azt szorgalmaztam, hogy gyűjtsük össze mindazt a dokumentumot, ami a polgármester viselt dolgait bizonyítja, hivatali és magánéleti zűrjeit kínáljuk be a sajtónak" - mondta vallomásában a felbujtó." MISZNÉDER vallomása jegyzőkönyvből! Az internetes portál a szeretgom!!! Tulajdonos a rágalmazó,hazudozó Cserép János akit meg vettek Misznéderék. Mindenki figyelmébe ajánlom Orbán Viktor Parlamentben elmondott viszontválaszának videóját: http://www.youtube.com/watch?v=0UrM64J7S_o
csillagpor212
2011. február 17. 22:48
Ennek a szarházi lmp-nek nincs is más lehetősége hogy figyeljenek rá. Mindenki tudja (kivétel az a 4%) miből alakultak ki? Akkor meg miről beszélünk? Helyette nézzétek meg: Mindenki figyelmébe ajánlom Orbán Viktor Parlamentben elmondott viszontválaszának videóját: http://www.youtube.com/watch?v=0UrM64J7S_o
csillagpor212
2011. február 17. 22:46
Mitya Ivanov: ha csak egy kicsit lennél tájékozott Esztergomból tudnád 11 éve jelentgetik fel a volt polgármestert. Eredmény: nulla Két hete jelentették fel ugyan ezzel mint az lmp név nélkül. Csak a szarkeverés miatt csinálják, meg a vagyont akarják megkaparintani Tétényi és bandája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!