Karsai: Ilyen rendszerben nem akarok élni!

2011. június 20. 13:49

Több tucat altatótablettát vesz be szerdán Karsai József volt szocialista parlamenti képviselő, és a parlament épületéhez láncolja magát. Karsai szerint szükség van egy mártírra, aki felrázza a passzivitásból a magyarokat.

2011. június 20. 13:49

A parlament épületéhez láncolja magát és mintegy 40-50 altatótablettát vesz be szerdán Karsai József Battonya polgármestere, volt szocialista országgyűlési képviselő - írja a Népszava. A politikus akár az életét feláldozva is tiltakozna a Fidesz kormányzása ellen, ami állítása szerint rosszabb, mint a Rákosi-rendszer volt.

„Én ilyen rendszerben nem akarok élni” - magyarázta elhatározását a volt parlamenti képviselő, aki a távirati iroda által 21 pontos tiltakozó levelet tett közzé. Más eszközök teljesen hatástalanok a Fidesz ellen, s szükség van egy mártírra, aki felrázza a passzivitásból a magyarokat - közölte a lappal Karsai. „Mit ér egy aláírásgyűjtés, amikor már népszavazást sem lehet kezdeményezni” - nyilatkozta.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de karatna
2011. június 21. 00:06
Miért nem köti inkább magát a Kerepesi úti temető Munkásmozgalmi Panteonjának valamelyik oszlopához? Ott pár nap múlva azonnal el is lehetne földelni a meghitt csendben elvtársai körében. Mennyivel szebb is lenne, hiszen pár nap múlva már a pokolban énekelhetné elvtársaival az internacionálét!
Sróf
2011. június 20. 23:01
Én arra tippelek, hogy szerintem nem fog meghalni, de azért kíváncsi vagyok, ezeknél a mártíroknál sohase lehet tudni. Viszont valami közjegyzőt nem ártana odaküldeni, aki leellenőrizné, hogy valóban altatót vesz-e be, vagy csak krumplicukrot. Bár én nem nézném ki belőle, hogy csalni akarna...
kukagyerek
2011. június 20. 22:33
Jól jönne most egy orvos sztrájk!
Csigorin
2011. június 20. 18:19
Most csak ugy felmerult bennem, hogy ha az ongyilkost nem tekintjuk beszamithatonak es pszichiatriara visszuk mert megtagad egy alapveto osztont (eletoszton), akkor ugyanilyen alapon akik a masik, ennel meg erosebb osztont (fajfenntartasi oszton) tagadjak meg (tudatosan nem szaporodnak), azokat miert nem? a nemreg vonulokra gondolok. csak kerdem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!