Fidesz: Gyurcsány azonnal hagyja el Miskolcot!

2012. január 25. 10:56

Lehet, hogy Budapesten még néhányan vevők a pojácaságra, de Miskolc nem az a hely, ahol a gyenge színészi teljesítménnyel el lehetne kápráztatni bárkit is – mondta Sebestyén László országgyűlési képviselő, a Fidesz miskolci elnöke szerdai sajtótájékoztatóján.

2012. január 25. 10:56

Gyurcsány Ferencnek semmi keresnivalója nincs Miskolcon, ezért a Fidesz felszólítja, hogy „ő és álbaloldali milliárdos bandája azonnal hagyja el a várost” – mondta Sebestyén László országgyűlési képviselő, a Fidesz miskolci elnöke szerdai sajtótájékoztatóján. A fideszes politikus úgy fogalmazott: nincs szükség a békés miskolciak nyugalmának megzavarására. „Lehet, hogy Budapesten még néhányan vevők a pojácaságra, de Miskolc nem az a hely, ahol a gyenge színészi teljesítménnyel el lehetne kápráztatni bárkit is.”

Gyurcsány Ferenc volt szocialista miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció vezetője, valamint a párt három tagja, Vadai Ágnes, Varju László és Molnár Csaba hétfőn miskolci családok invitálására az avasi városrészbe, panellakásokba „költözött”, hogy vendéglátóik kérésére a helyszínen ismerkedjenek meg azzal, hogyan élnek ilyen környezetben.

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Faqtya ezredes
2012. január 27. 23:04
Szerintem MINDEN nap táncoljon az Avason a Gyurcsótány. Lehugyozzák a purdék a röhögéstől. http://www.youtube.com/watch?v=rLsihMji9t4
Csubakka
2012. január 25. 18:56
Kíváncsian várom az Avasi poloskák(a DK. alulról szerveződő potenciális szavazó bázisa ) sajtó tájékoztatóját különös tekintettel ama összegzésre,milyen mutációkat eredményezett Vadai,Molnár,Varjú,illetve Ifj.Gyurcsány Ferenc et. testnedveinek nyakló nélküli szívogatása ,az ez ideig diétára kényszerülő baloldali érzelmű szippancsokra.
Lillyke1
2012. január 25. 17:36
Egyébként Gyurcsány még pár éve ezt nyilatkozta : Ha nem tetszki, el lehet hagyni az Országot! Nem hogy ő tűnne el végre MÁ !
Lillyke1
2012. január 25. 17:27
Most miért erőlködik ez a szánalmas Gyurcsány!? A Mátyás Király szerepével elkésett! Egyébként sem játszotta hitelesen a szerepet, mer nem kellett neki a por nép ebédje. Elit étterembe ment... Eljátszotta a hitelét... Szegény Mátyás forog a sírjában! Ez a pinokió ... szégyenletes
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!