Gyurcsány: A DK a parlamenti bejutás küszöbén áll

2012. január 25. 11:21

Az elmúlt húsz évben egy nulláról induló új párt nem tudta magát felépíteni úgy, ahogy mi most – mondta Gyurcsány Ferenc szerdán miskolci sajtótájékoztatóján. A végcél az, hogy stabil középpárt legyen 2014-ben a Demokratikus Koalíció.

2012. január 25. 11:21

Három hónappal a Demokratikus Koalíció (DK) megalakulása után egyes felmérések szerint a párt a parlamentbe való bejutás küszöbén áll – mondta Gyurcsány Ferenc szerdán miskolci sajtótájékoztatóján. A DK elnöke úgy fogalmazott: van olyan felmérés, amely azt mutatja, hogy egy százalékon áll a párt, és van olyan, amely szerint ha ma lennének a választások, bejutna a parlamentbe.

Az elmúlt húsz évben egy nulláról induló új párt „nem tudta magát felépíteni úgy, ahogy mi most” – mondta, hozzátéve: a DK szervezetei már több mint nyolcvan választókerületben megalakultak. A végcél az, hogy stabil középpárt legyen 2014-ben a Demokratikus Koalíció – mondta Gyurcsány Ferenc.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pikkpakk
2012. január 25. 17:37
Itt rinyálhattok reggeltől estig,akkor sem fog változni semmi... Ja egy valami biztosan Gyurcsány vezette DK bejut a parlamentbe 2014-ben is..... Gyerünk megcsináljuk...:)
Krupp Skya
2012. január 25. 17:12
Jó Napot Gyurcsány Elvtárs! Ez az igazi demokrácia a fehér jobboldaliakat egy cigány vezeti, és a baloldali cigányokat egy fehér vezeti.
red label
2012. január 25. 15:40
Ferike! Összetéveszted az avasi lakás küszöbével? Nem szólt segnyalód dr.Molnár Csabi a tévedéshez?
Soma
2012. január 25. 15:23
Amúgy lehet, hogy titkol valamit a Feri! Az egész család rá szavazott az Avason! Három harmados , abszolút többséggel megszavazták, hogy együtt alhat a kutyákkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!