Filippov: Nevetségesnek tűnhet a kormány levele

2012. július 10. 12:16

Sokkal meggyőzőbb lenne, ha ahelyett, hogy a magyar kormány bizonygatja igazát, egy független újságíró venné védelmébe a magyar médiát – mondta a TV2 műsorában Filippov Gábor politikai elemző azzal kapcsolatban, hogy a Miniszterelnökség elküldte tájékoztatólevelét Hugh Grantnek.

2012. július 10. 12:16

Postára adta a Miniszterelnökség Hugh Grantnek a szükséges tájékoztatást, ami alapján a színész részletesen megismerheti az itthoni médiaviszonyokat – tudatta a hvg.hu Kumin Ferenc nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkár elmondása alapján.

A Miniszterelnökség a Vasárnap Reggel című lapot tájékoztatta arról, hogy a kormányzat sajtós munkatársai összeállítottak egy olyan angol nyelvű információs csomagot, amelyet Hugh Grantnek szándékoznak kipostázni, hogy az angol színész pontosabb képet kaphasson a magyarországi médiaviszonyokról.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2012. július 12. 11:38
És beszél tíz percig erről a szerinte jelentéktelen és nevetséges esetről ami szóra sem érdemes.. Jellemzően baloldali titán ez a Filippov..
koronaszepe
2012. július 12. 11:37
Bár az ágyú - figyelembe véve Mr Grant és Orbán úr tekintélyét, elfogadottságát - inkább Mr Grant lenne. Szóval verébbel ágyúra, magyar. Nincs független újságíró, mint ahogyan nincs független ember sem, kérdés, hogy mitől függ ? Meggyőződéstől v párttól ?
states
2012. július 12. 11:37
Az a legsiralmasabb az egészben, hogy folyamatosan csereberélik a kommunikációért felelősöket, a helyzet pedig egyre rosszabb, azt hittem, ha végre Szijjártó megy, javul a helyzet, de nem úgy fest. Egy kormánynak nem lehet partnere egy csepűrágó, nem volt senki a kormányban, aki ezt észrevételezze mielőtt belekezdtek ebbe a sületlenségbe? Hihetetlen.
citizen queen
2012. július 12. 11:37
Toncsika, te egyszerűen csak egy bögrés vagy - semmi több. Ha nem így lenne, nem bukkannál fel minden hírnél Orbán, és a kormány ellen habozva. Valahogy nem emlékszem hasonló tevékenységre a részedről az előző kormányok alatt. Vagy akkor minden nagyon szép és jó volt, mi? Úgyhogy ne hadoválj itt nekem az árokásásról, lécci. Habozz tovább nyugodtan a jelenlegi kormány ellen, csak ne próbáld magad függetlennek álcázni, mert kilóg a lóláb a szatyorból. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!