Hárman lehettek ott Bándy Kata megölésénél

2012. július 20. 13:01

Egyre valószínűbb, hogy hárman vettek részt a Bándy Kata ellen elkövetett bűncselekményben, ami nem jutott el a nemi erőszakig, bár szexuális indíttatású volt – értesült a bama.hu.

2012. július 20. 13:01

P. László és unokatestvére, a tompai illetőségű J. Olivér együtt érkezhetett Pécsre néhány hete, mindketten a Magtár utcai házban laktak. J. Olivérnek nincsen autója, a rendőrség egy harmadik férfit is keres, vélhetően ő volt a sofőr.

Az orvosszakértők véleménye alátámasztja P. László vallomásának azt a részét, miszerint nemi erőszakra nem került sor, ugyanis az áldozat életét vesztette mielőtt ez megtörténhetett volna – írja a lap.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polnemkor
2012. július 23. 12:57
Nem hagyhatjuk, hogy mérhetelen cinizmusssal poltikai céllal egy hazugsággal ad acta tegyék ezt a borzalmat! Nem nyugodhatunk amíg ki nem kényszeritjűk a bűnrejtegetőkből az igazságot, annak teljes nyilvánosságra hozását és valamennyi bűnös példás megbüntetését! A hazug rendőrökét és az őket hazugságra utasító politikusokét is beleértve!
Ide Buda
2012. július 21. 14:41
Egy tipikus kételkedés a helyi lapból: http://www.bama.hu/helyi-ertek/velem-en/bandy-ugy-lezarva-a-rendorseg-szerint-453038
Ide Buda
2012. július 21. 12:17
Megtörtént a hivatalos rendőrségi sajtótájékoztató. Azt jelentették be, hogy PL egyedül követe el a tettét. A rendőrség az ő vallomását erősítette meg, a gyalogos verziót és a nemi erőszak kísérletét. A többszemélyes autós emberrablási kísérlet ezek szerint nem igazolódott be. De úgy van ahogy jeleztem: mivel nem a közszájon forgó verzió lett a hivatalos, a pécsiek (jelentős része) nem is hisz a rendőrségnek.
Terminátor
2012. július 21. 11:16
A magyar királyi média és rtlklub és tv2 miért nem adja közre ? Mert Magyarországon nincs cigánybűnözés ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!