Felvarrják az MSZP ráncait

2012. szeptember 10. 15:39

Programalkotással és választási felkészüléssel tölti az őszt az MSZP, amely „ráncfelvarráson” is átesik majd: új logót és arculatot kap, de a név és a szegfű marad.

2012. szeptember 10. 15:39

Mesterházy Attila pártelnök-frakcióvezető elmondta: márciusig elkészül a szocialista párt programja, amely az MSZP szakpolitikai elképzeléseit tartalmazza majd, és a részét képezik a regionális pártprogramok is. Elsőként, még ősszel az MSZP gazdaságpolitikai, költségvetési és adókoncepciója készül el, ennek célja a munkahelyteremtés és a gazdasági növekedés segítése, az igazságosabb közteherviselés, az életminőség, valamint a közösségi szolgáltatások színvonalának javítása lesz – tájékoztatott. Az MSZP-program üzenete: „jobb életet, több esélyt, erősebb biztonságot, nagyobb szabadságot, reményt mindenkinek!” – foglalta össze.

A szocialista párt választási felkészüléséről azt mondta: egy demokráciakampánnyal készülnek majd az előzetes feliratkozásra. Tájékoztatása szerint a megyei pártszervezetek többségének állapotát már felmérték, a struktúrát az egyéni választókerületekhez igazítják, és hamarosan kinevezik a választókerületi felelősöket is, akik felépítik a kampánycsapatokat és aktivistákat toboroznak majd. Ezt azzal indokolta, hogy az MSZP javítani tudja mozgósítási képességét a 106 egyéni körzetben.

A politikus kitért arra is, hogy pártja „ráncfelvarráson” esik át ősszel: a párt nevét és jelképét, a szegfűt nem cserélik le, de az MSZP logóját és arculatát megújítják.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. szeptember 10. 19:25
http://videa.hu/videok/hirek-politika/az-mszp-logo-rejtelye-magyar-part-rejtely-AsZ5w3cVfhh8T4v9 Pedig ez jó! És a narancsbörösöket varratják fel?
USsange
2012. szeptember 10. 19:23
"Felvarrják az MSZP ráncait" lendvai ildikónak bejött. :)))
Kosinva
2012. szeptember 10. 17:09
Nem a logót kellene újítani, hanem az mszpeseket.
miloka
2012. szeptember 10. 17:05
Az arculatát megújítják? Úgy mint legutóbb? Van még annyi öreg elvtárs a soraikban, akiket megint az első vonalba helyezzenek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!