Soltész: Bajnai anarchistái zavarták meg a párválasztót

2013. május 27. 18:25

A szociális és családügyért felelős államtitkár szerint az Együtt 2014 kitűzőjét viselő anarchisták provokáltak a „Szabad egy táncra? ...az első lépés egymás felé” című programsorozat vasárnapi rendezvényén.

2013. május 27. 18:25

Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériuma szociális és családügyért felelős államtitkára arról tájékoztatta hétfőn az MTI-t, hogy az Együtt 2014 kitűzőit viselő emberek akarták megzavarni a minisztérium által támogatott, „Szabad egy táncra? ...az első lépés egymás felé” című programsorozat vasárnapi budapesti rendezvényét.

Soltész Miklós „bajnaista anarchistáknak” nevezte a csoport tagjait, és azzal vádolta meg az Együtt-2014-et, hogy erőszakosan szeretne hatalomra jutni. „Erőszakos módon szeretne kormányra jutni az a szervezet, amely annak ellenére, hogy az összetartozást és az együttműködést tűzi zászlajára, minden közösségépítő rendezvényt rombolni akar” – fogalmazott a politikus.

Közölte: a társaság provokatívan lépett fel a rendezvényen, és egyebek mellett egy halfejet dobálva próbálta megzavarni a rendben zajló programot. Soltész Miklós elmondta, miután a közönség kifejezte nemtetszését a hivatalos műsor megszakítása miatt, a rend hamar helyreállt, és később a csoport egyik tagja elnézést kért a szervezőktől. Az államtitkár szerint mindez jó példája annak, hogy „Bajnai Gordonnak sikerült a saját embereit jégre vinnie”. Közölte: a minisztérium azért támogatta a rendezvényt, mert egyetért a táncos világgal abban, hogy táncos együttlét jó alkalmat biztosít a társas kapcsolatok kialakításához.

Soltész Miklós azt mondta, a baloldali média és egyben a „Bajnai Gordon által gerjesztett lejárató kampány” ellenére, a Szabad egy táncra? programsorozat első rendezvénye jól sikerült, hiszen országosan közel 100 táncegyüttes csaknem 2000 táncosa mutatta be a különböző táncműfajokat, és a rendezvényeken összesen mintegy 5000-en jelentek meg. Bejelentette: várhatóan ősszel folytatódik a programsorozat.

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trükkök Százai...
2013. május 28. 00:45
Ááárulááás! :D
IgazságosIzomViktor.
2013. május 27. 23:09
Hihihi.Bajnai meg akarta merényelni a párválasztónéniket/bácsikat.Ballibsi buzikat is küldött..Ez jóóó.Már tényleg nem tudják hogy mibe kössenek bele.Az egész párválasztós izé oly mértékben volt ciki,hogy az már szinte fáj.Tényleg az 50 es évekre kezdünk hajazni...
Soma
2013. május 27. 22:40
Nagyon helyes! Van élet a tucc-tucc és a szerek nélkül is!
peninsulavaldes
2013. május 27. 21:50
jó estét éjt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!