Fidesz: Nincs hatással az élelmiszerárakra az e-útdíj

2013. augusztus 03. 13:28

A Fidesz szerint a szocialistáknak a „hazugságok és rémhírek helyett” inkább a valóságról kellene beszélniük.

2013. augusztus 03. 13:28

A nagyobbik kormánypárt ezt Józsa Istvánnak, az MSZP frakcióvezető-helyettesének szombati budapesti sajtótájékoztatójára reagálva közölte az MTI-vel. Józsa István azt mondta: meglesz a böjtje annak, hogy az állam minden akadály és működési rendellenesség ellenére júliusban 14 milliárd forint elektronikus útdíjat szedett be, leginkább az élelmiszerek fognak drágulni a szállítási költségek emelkedése miatt.

A Fidesz közleményében azt írták: az MSZP egy hónapja még azért támadta a kormányt, mert attól tartott, nem működik az e-útdíj rendszer normálisan, most meg azért, mert minden a terv szerint működik. Hangsúlyozzák, hogy a mezőgazdasági termelők a termény szállítása esetén illetékmentességet kapnak a székhelyük vagy lakóhelyük, valamint a művelésük alatt álló termőföld, tanya, illetve telephely között, és az élelmiszerárakra „semmilyen érdemi hatással nincs az Európában már elterjedt e-útdíj bevezetése”.

A kormánypárt szerint a szocialistáknak arról kellene beszélniük, hogy „milyen veszélyes alkukat kötnek Bajnai Gordonnal az agyontitkolt egyeztetések során”. Belelegyeztek-e a bankadó-csökkentésébe, a fizetések csökkentésébe, a minimálbér csökkentésébe, a rezsicsökkentés eltörlésébe, a családi adókedvezmény csökkentésébe – sorolta közleményében a Fidesz.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szalámis hegedű
2013. augusztus 03. 21:42
"Fidesz: Nincs hatással az élelmiszerárakra az e-útdíj" Az ilyen faszságokat csak a nemezis-féle barmok hiszik el.
hümmögő
2013. augusztus 03. 21:39
Hol vagytok droidok? Várni kell Girnyóra, vagy a Kiflis Gabira, hogy megtudjuk az igazat, hogy ez még árcsökkenéssel is járhat és mindenki jól jár vele? Hm!
Ald0 Raine hadnagy
2013. augusztus 03. 21:00
"Fidesz: Nincs hatással az élelmiszerárakra az e-útdíj" Tehát akkor hatással lesz. Már amúgy nagyon durva mértékű volt az élelmiszerárak emelkedése az elmúlt 3 évben, de a fideszes pancserkormány még ezen is képes tovább rontani az e-útdíj szerencsétlenkedéssel.
IgazságosIzomViktor.
2013. augusztus 03. 20:47
Van egy csomó Orbánista aki ezt is beveszi.....De már maga az is szomorú,hogy ilyent képesek kijelenteni,hogy az útdíjnak nincs hatása az árakra.Nevetséges.A fidesz egyre több adót,terhet rak a vállalkozásokra,cégekre,és szerintük ezeket mind le kell hogy nyeljék a vállalkozások.Hol élnek ezek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!