Torlódás Röszkénél és Nagylaknál

2013. augusztus 04. 11:51

A Nyugat-Európában dolgozó és szabadságukra hazatérő vendégmunkások miatt a röszkei és a nagylaki határátkelőhely kilépő oldalán egyaránt háromórás várakozás alakult ki vasárnap délelőtt, torlódás van a röszkei belépő oldalon és Ásotthalomnál is – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

2013. augusztus 04. 11:51

Jászai Linda elmondta, egy órát kell várniuk a Magyarországra tartó személyautóknak és buszoknak a röszkei határátkelőhelyen, és szintén egyórás veszteglésre kényszerülnek az utazók az ásotthalmi átkelő belépő oldalán.

A Románia felé tartó autósoknak a gyorsabb határátlépés érdekében érdemes az egész nap üzemelő kiszombori átkelőt választaniuk. A Szerbia felé utazóknak a torlódás elkerülése érdekében célszerű a tiszaszigeti vagy az ásotthalmi határátkelőhelyet igénybe venni, amelyek 7 és 19 óra között tartanak nyitva – közölte a főhadnagy.

A szóvivő azt tanácsolta az autósoknak, indulás előtt az aktuális forgalmi helyzetről tájékozódjanak a rendőrség honlapján (police.hu), utazás előtt ellenőrizzék, rendelkeznek-e érvényes úti okmányokkal, illetve a hőség miatt készüljenek kellő mennyiségű folyadékkal.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!