A valóságot ismerő jelölteket indít Szili

2014. január 31. 16:43

A Közösség a Társadalmi Igazságosságért pénteken bemutatta tizennyolc fővárosi jelölt aspiránsát, akiket a budapesti választókörzetekben kíván indítani az áprilisi országgyűlési választáson.

2014. január 31. 16:43

Szili Katalin, a szervezet elnöke, független országgyűlési képviselő hangsúlyozta, a választóknak nem ismert arcokat kell keresniük soraikban, hanem olyan személyeket, akik eddig saját közösségükért dolgoztak. Kiemelte, hogy jelöltjeik ebből adódóan kiválóan ismerik a magyar valóságot és azokat, akiket képviselni kívánnak, szemben a jelenlegi két nagy politikai pólus képviselőivel, akik szerinte a földtől elrugaszkodottan élnek.

A KTI vezetője aláhúzta, hogy jelöltjeikkel olyan programot valósítanának meg, amely nem jelentene visszalépést az elmúlt huszonöt év egyetlen korszakába se. A pártot alkotó huszonöt civil szervezet ugyanis megjeleníti a civilek változtatási igényeit, vagyis például az elszegényedés visszafordítását, a reménytelenség és a munkanélküliség felszámolását, fejtette ki. Szili Katalin tájékoztatása alapján tizennyolc budapesti jelöltjük között munkavállaló, jogász, pedagógus és vállalkozó is található.

A KTI fővárosi jelöltjei között hét nő van, akik képesek kellő empátiával megvalósítani a párt méltó emberi élet biztosítását célzó programját, húzta alá a politikus.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. február 01. 03:21
Katika,inkább munkát keressen!
Wagner Hopkins
2014. január 31. 21:23
Négy év múlva hogy fogják űberelni a mostani párneveiket ezek a senkiházi naplopó bűdös komonisták?
kjkj945
2014. január 31. 21:15
Szili és a 'magyar' valóság???? LOL
Moses Hess
2014. január 31. 19:46
Balek statiszták, akiket arra használ Szili, hogy a parlamentből menjen nyugdíjba. Milyen undorítóak ezek ezek a balos partaparácsíkok. Mennyire megszokták, hogy ott a zsebükben a képviselői igazolvány. Erre megy a játék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!