Leállt az okmányirodák informatikai rendszere

2014. július 08. 09:09

Országszerte lehetetlen ügyet intézni az okmányirodákban, mert leállt a központi informatikai rendszer. Nem tudják, mikorra lehet elhárítani a hibát.

2014. július 08. 09:09

A Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala megerősítette a hvg.hu értesülését, miszerint leállt az okmányirodák informatikai rendszere, így az egész országban egyik okmányirodában sem lehet ügyeket intézni.

Kézzel írott sorszámokat ugyan osztogatnak, és visszahívást ígérnek, de egyelőre nem tudni, mikorra állítják helyre a hibát.

A hvg.hu-nak a A Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala részéről azt közölték: nem tudják, mi okozta a leállást, de már dolgoznak a hiba elhárításán, de ők se tudják, meddig.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2014. július 08. 14:52
Micike tegnap takaritott a kozpontban a router korul, es valahova be kellett dugni a porszivot...
*ufó*
2014. július 08. 10:56
siker siker hátán legyőzték az okmányt köszönnyük fidesz
Kárpáti Zoltán
2014. július 08. 10:53
Megüresedett egy rendszergazdai állás. Lehet pályázni.
Maddox
2014. július 08. 10:50
Ez van, ha bölcsész végzettségű haverok a felelősek informatikai rendszerek kiépítéséért. Ja és nem kell háborogni, ez pontosan így megy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!