Nyomoz a rendőrség a DK-tüntetés megzavarása miatt

2014. július 13. 10:12

Garázdaság miatt, ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a BRFK V. kerületi rendőrkapitánysága a DK rendezvényén történtek miatt. A transzparenssel cigányozás helyett baloldali megoldásokat követelő krétakörös Gulyás Mártont többször is megütötték a DK-szimpatizánsok.

2014. július 13. 10:12

Garázdaság miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága a Demokratikus Koalíció szombati rendezvényén történtek miatt, közölte Pokrócos György rendőr főhadnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese vasárnap az MTI-vel.

A DK szombati, az Ellenállás napja elnevezésű rendezvényén a Belvárosban Gulyás Márton, a Krétakör Alapítvány ügyvezetője a tömegben egy táblát emelt a magasba, amelyen az állt: „Cigányozás helyett baloldali megoldásokat”. A transzparenst a közelében állók kitépték a kezéből, őt pedig többször megütötték.

Gulyás Márton végül a biztonsági őrök gyűrűjében hagyta el a rendezvényt. Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke Facebook-oldalán elítélte az incidenst. Az ellenzéki párt szombat este kiadott közleményében azt írta: a DK sajnálatát fejezte ki a történtek miatt, ugyanakkor az Együtt-PM vezetőitől választ várt arra, hogy a rendezvényen tudatos provokáció történt-e. A párt szerint az aktivistái által készített fotók, valamint tanúk szerint Gulyás Márton a rendezvény előtt és alatt a téren többször egyeztetett Kalocsai Kingával, az Együtt-PM programszervezőjével.

Az Együtt-PM szombati esti közleményében visszautasította a DK provokációra vonatkozó gyanúsítását, és leszögezte, hogy a pártszövetségnek nincs köze a történtekhez.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Motivince
2014. július 13. 18:11
Most ezt nagyon fel fújják!! semmi nem volt nyugaton szanaszétcsapták volna láttam osztrákba mikor nácik csinálták a feszkót mint a zsákot ugy dobálták befele őket a rabmobilba ála rugott a rendőr a nácigyerekenek plussz még az osztrák is rugott rajta senki nem nyavikolt itt meg csináják asemmiből a feszkót meg értem ha fogátki köpködte volna akkor de semmi baja nem lett enek a gulyásnak
qccqccqcc
2014. július 13. 14:28
Elfogták már azt a piromániás komcsi köcsögöt, aki égő cigit nyomott Gulyás hátijába?
kerekes
2014. július 13. 14:07
Végre! Egymást üti, most már szó szerint is, a ballib csürhe és az AVH-s komcsi söpredék. Még hogy ezek demokraták?!
Vén Csataló
2014. július 13. 12:19
Tegyük hozzá, ugyebár Gyurcsány Fegyenc eftársnak az ég egy világon semmi, de semmi köze hozzá, hogy a szimpatizánsai/rajongói/hívői/fanatikusai olyan mentális állapotban vannak, hogy fizikailag bántalmaznak egy ellenvéleményt nyilvánító fickót. Mert hát Gyurcsányi eftárs kommunikációja még véletlenül sem próbálja újra és újra a legőrültebb, agyalágyult vadállatot kihozni ebből a söpredékből. Áh dehogy...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!