Szanyi Gój Motorosokat látott vendégül Brüsszelben

2014. szeptember 28. 15:32

Szanyi Tibor a választás eredményeire fogadott a Gój Motorosokkal, és mivel veszített, vendégül látta őket két napra Brüsszelben. A Gój Motorosok szerint viszont ezt nem saját zsebből, hanem az EP büdzséjéből fizette. Az ügyet elsőként Dániel Péter lebegtette meg a Facebookon.

2014. szeptember 28. 15:32

Elsőként Dániel Péter Izraelbe kivándorolt ügyvéd tett rá utalást a Facebookon, hogy Szanyi Tibor – szerinte – „antiszemita bűnözőket”, vagyis a Gój Motoros Egyesület tagjait „nyaraltatta” Brüsszelben. Az Index ezzel kapcsolatban meg is kereste Szanyit, aki nem volt hajlandó nyilatkozni az ügyben.

A Gój Motorosok Egyesületét vezető Mészáros Imre viszont elmondta a portálnak, hogy valóban voltak Brüsszelben, mégpedig egy Szanyival kötött fogadás miatt. A fogadást tavaly ősszel kötötték és a lényege az volt, hogy ha a tavaszi parlamenti választásokon nyer a baloldali összefogás, akkor a Gój Motorosok vendégül látják Szanyit egy budai étteremben, ha viszont a Fidesz nyer kétharmaddal, akkor Szanyi látja vendégül őket Brüsszelben, úgy, hogy a benzinköltséget, a szállást és az ellátást is fizeti.

A választás után Mészáros és Szanyi megállapodtak, hogy a motorosok július végén mennek ki Brüsszelbe motorral, de Szanyi később inkább szeptemberre tolta az utat és azt kérte, menjenek repülővel. Mészáros szerint azért, mert így el tudta számolni az egészet az EP számlájára. Mészáros a kinti ellátással sem volt elégedett: mint mondta, csak fix menü közül választhattak, szerinte ennek is az volt az oka, hogy Szanyi el tudja számolni a költségeket. Ezért kérni is akartak tőle 600 eurót, hogy kedvükre ehessenek-ihassanak, de erre Szanyi nem volt hajlandó.

Mészáros azt mondta, hogy Szanyi arra is megkérte őket, hogy ne beszéljenek a sajtónak az útról legalább november elsejéig, de Mészáros szerint Szanyi nem volt korrekt, ezért is tálalt ki. A kirándulásról részletesen ír a Gój Motorosok Facebook-oldalán is.  

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Apáczai
2014. szeptember 28. 22:45
Igaz, hogy a híd alatt foglalt nekik szállást?
mantelman
2014. szeptember 28. 19:59
Vajon honnan tudhatta ez az izraeli zsidó, hogy Szanyi mit csinál Brüsszelben?
kizökkentidő
2014. szeptember 28. 19:13
Sunyi Szanyi
gross
2014. szeptember 28. 18:35
Az MSZP úgy hitte, hogy Szanyi majd ott Brüsszelben, távol az országtól nem okozhat kárt. Lfeközelebb nem fogják ennyire lebecsülni a Kapitány "speciális képességét".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!