Nagy tüntetést szerveznének december 16-ára

2014. december 05. 16:11

A hvg.hu arról írt: több civil szervezet együtt szervezi a karácsony előtti legnagyobbnak szánt kormányellenes tüntetést december 16-ára. A demonstrálók a József Nádor térről a Szalay utcába vonulnak majd.

2014. december 05. 16:11

A hvg.hu beszámolt arról: a Szabad Oktatást és az Egymillióan az internetadó ellen Facebook-csoportok a karácsony előtti várható legnagyobb tüntetést szervezik december 16-ára. A tüntetéshez eddig a Hívatlanul Hálózat, a Magyartanárok Egyesülete, a Történelemtanárok Egyesülete, a Rosta (Rokkant Számkivetettek Társasága) Rokkant Mozgalom és a Demokratikus Nevelésért és Tanulásért Közhasznú Egyesület is csatlakozott.

A „Nincs hova hátrálnunk!” címmel megrendezendő tüntetést a József Nádor térre szervezik december 16-án este 6 órára. A szervezők azt kérik, hogy aki teheti, az vigyen magával egy cipősdoboznyi játékot, amit karácsonyig eljuttatnak a rászoruló gyermekeknek – írja a hvg.hu.

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2014. december 09. 09:43
Nem csak civilek, pártok, meg aki tud, menjen!A fidesz még mindig azt hiszi, azt csinálhat az emberekkel, amit akar! Na, ezt nem kell hagyni!
Jabotinsky
2014. december 06. 21:48
Akkor van HANUKKA! A zsidók azzal foglalkozzanak ne a rendbontással! http://i.imgur.com/QRKjSxT.jpg
Apáczai
2014. december 06. 09:01
„Nincs hova hátrálnunk!” Pedig kellene. Mielőbb, és minél messzebb!
doncamillo
2014. december 06. 07:56
Én a "Megcsalt házastársak Egyesülete" nevében fogok tiltakozni a hátrálás ellen!!! Van hova hátrálnunk! Irány a söröző!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!