Bibliás aktfotó miatt törölhette Szanyit a Facebook – a vasárnapi zárva tartás áldozata

2015. március 23. 09:08

Kereszt formájúra nyírt szeméremszőrzetű, hasát Bibliával takaró meztelen női fotót publikált vasárnap éjjel Szanyi Tibor, akinek politikusi profilja hétfő reggelre eltűnt a Facebookról, de dél körül újra elérhetővé vált az oldala – az inkriminált fotó nélkül.

2015. március 23. 09:08
mandiner .

Vasárnap az éjszakai órákban hasát nyitott Bibliával takaró, keresztformára nyírt szeméremszőrzetű meztelen nő fotóját tette közzé a Facebookon Szanyi Tibor, az MSZP európai parlamenti képviselője (hírünket ennek egy részletével illusztráltuk, a kép ezen a címen volt elérhető). Szanyi a következő kísérőszöveggel publikálta a képet: „Miután levontuk a mai zárvatartás tanulságait, most nézzük meg szépen a dolgok ideológiai oldalát! :)”

Szanyi az éjszaka még reagált a képhez érkező kommentekre, megköszönte a gratulációkat. A hozzászólók között akadt olyan is, aki arra hívta fel a politikus figyelmét, hogy ezért a tartalomért könnyen kitilthatják a Facebookról. Hétfő reggelre mind a fotó, mind a politikus Facebook-profilja – ami korábban a www.facebook.com/szanyi.tibor címen működött – elérhetetlenné vált. A profilt alighanem a meztelen fénykép miatt törölte vagy függesztette fel a Facebook.

Telefonon, majd emailben is megkerestük a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége Európai Parlamenti Képviselőcsoportjának képviselőjét, de nem sikerült elérnünk. Amint válaszol a Mandiner kérdéseire, frissítjük írásunkat.

Frissítés: Szanyi Tibor Facebook-oldala ismét elérhető, a fotót tartalmazó vasárnapi éjjeli poszt nélkül.

Összesen 236 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mikebela
2015. március 23. 22:49
Szanyi Tibor saját bevallása szerint a MET-egyház tagja: http://facebook.com/495135573914915 Nem is akármilyen. Öntudatos tagja, hisz önként iratkozott be. Büszkék lehetnek rá.
catalina9
2015. március 23. 14:37
Akitlosz [Hozzászóló kiszűrése] 2015. március 23. 14:22 No és miért csak vasárnap és pontosan vasárnap akarnak együtt lenni a családjukkal?" Van erre egy magyarázat, nem könnyű, de hátha sikerül. Vasárnap nincs iskola, a másik házastárs is otthon lehet...szóval ilyen bonyolult magyarázatok lehetnek, és hát végül is nem kell mindennap hasznot hajtani a Tesconak...
catalina9
2015. március 23. 14:35
Quet [Hozzászóló kiszűrése] 2015. március 23. 14:24 Az nem fontos, hogy tudjon a gyerekével együtt tanulni hétköznap esténként? Szánalmas ez az álkeresztény érveléshalmaz." Mire gondol? Csak nem erre valódi zsidó érvelésre.. "...Bitó szerint egyébként az a célja a vasárnapi zárva tartásnak, hogy kiszorítsák a vallásos zsidókat a kereskedelemből. ..."
catalina9
2015. március 23. 14:04
Akitlosz [Hozzászóló kiszűrése] 2015. március 23. 13:13 "Abban az országban, ahol a lakosság 83 százaléka mondja magát hívőnek" El van tévedve Elvtárs, árnyékra vetődött, ez a cikk ugyanis az USA-ra vonatkozik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!