Csirke- és sertéshússal hozták zavarba Rogánt

2015. április 23. 08:39

Rogán Antal az RTL klub riporterének azt mondta: a magyar családok több sertéshúst fogyasztanak, mint baromfihúst. A riporter KSH-adatokra hivatkozta azt mondta Rogánnak: baromfihúsból fogyott több.

2015. április 23. 08:39

Az RTL Klub híradója azzal kapcsolatban kérdezte Rogán Antalt, a Fidesz franckióvezetőjét, hogy a jövő évi költségvetés szerint a sertés tőkehús áfája 27 százalékról 5 százalékra fog csökkenni. Rogán Antal azt mondta erről, hogy azért a sertéshús áfáját csökkentik először, mert a magyar családok abból fogyasztanak a legtöbbet. 

A riporter KSH-adatokra hivatkozta azt mondta Rogánnak, hogy baromfihúsból fogy több. A frakcióvezető megpróbált válaszolni valamit rá, de lefagyott, majd kis szünet után annyit mondott: „én más adatokról tudok.”

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2015. április 23. 21:04
Miért nem azt mondtad Tóni, hogyha eddig nem is, de ezután biztos a sertés győz, mert olcsóbb lesz. Ehelyett a plafont nézed, hogy nem szakad-e le.
Onurisz
2015. április 23. 14:30
Nyilván az a magyarázat, hogy drágább, mint a baromfi és áfacsökkentéssel lehet növelni a keresletet, amely azért szükséges, hogy a hazai termelők versenyképesebbek legyenek, csökkenteni tudják az önköltséget, s ezáltal csökkenthető legyen a feldolgozott termékek (gyulai, stb.) önköltsége is.
pimepime
2015. április 23. 12:15
"...én ellenkező adatokról tudok." ---------- Nem Csányira kellene hallgatni, hanem a KSH-ra.
na még ez is
2015. április 23. 11:02
Ezek a fránya tények. Mindig meggyűlik velük a kormánypártiak baja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!